Nejbližší koncerty
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

Rok 2017 byl… zvláštní. O to víc děkujeme všem, kteří s námi ten zvláštní rok přežili a podporují nás i v nelehkých časech. Díky! 

Něco se povedlo. Vznikly nové písně, které vám brzy ukážeme naživo. Vznikla koncertní DIY trika, díky kterým naši pánové konečně vypadají jednotně. :) Zahráli jsme na výborných akcích jako Folk Metal Pilgrims. Navázali jsme nové kontakty, poznali muzikanty české i zahraniční. Vylepšujeme a rozšiřujeme své vybavení – nekonečný příběh muzikanta. :-D 

Něco se nepovedlo. Mít stabilní sestavu – ale za každou ztrátu jsme našli náhradu. Realizovat některé velké plány – souvisí s předchozím, ale nevzdáváme se, holt je zrealizujeme později. Připravovaný videoklip se stále připravuje – ale snažíme se tím nebýt frustrovaní. Však se nakonec dočkáme.

Nedávno se z osobních důvodů rozhodl odejít Bivoj, kterému tímto děkujeme za léta spolupráce. Novou houslistkou se stala Klára Šindelková, kterou tímto vítáme a představujeme.

A novoroční předsevzetí? Vydat debutové dlouhohrající CD! Máme složený a otextovaný veškerý materiál. Pracujeme na demonahrávkách (pak teprve bude následovat studio). Posíleni čajem a dýmkou jsme před pár dny dávali dohromady název a vizuál. Něco se… MLHAVĚ… rýsuje. ;)

Tak na viděnou v novém roce. Hodně štěstí všem… a ať je lepší, než ten starý.


Publikováno: 06. 01. 2018
Autor: Mikael

Fotogalerie