DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

Čtvrtek 2. listopadu 2017, 20:00
Plzeň, Sally Brown, Kopeckého sady 15
xINQUISITIONx (FRA), VZTEKLEC

Prvního listopadu vyráží na evropské tour francouzský rychlík xINQUISITIONx ze zastávky Marseille, tak buď ve střehu! Ve čtvrtek 2. listopadu bude mít dostaveníčko v Plzeňském baru Sally Brown, kde je doprovodí lokální banda výrostků VZTEKLEC.

xINQUISITIONx (FRA)
https://xinquisitionx.bandcamp.com
xINQUISITIONx jsou z Francouzského města Marseille, fungují někdy od roku 2011, za sebou mají několik nahrávek včetně splitů s MALJUTKA, SLAUGHTER IN THE VATICAN, THIS IS WHAT I LEARNED ABOUT LIFE SO FAR, účast na kompilacích “Fast Songs For A Violent World“ a “Wear Your Bandana!“. Několikrát už projeli Evropou a v listopadu to nebude jiný! xINQUISITIONx produkují nakopnutý fastcore s thrashovou kytarou, místy načichlý power-violence. Sebou by měli dovézt i nové album “Blast it“, které vyjde v nejbližších dnech. Make hardcore fast again!

VZTEKLEC
http://bandzone.cz/vzteklec
Nová krev ze západu VZTEKLEC (fast-hc), bratrské duo z liščí smečky, jež je terorizována vetřelcem z dalekého města PrdEL. Členové prošli kapelami: BARREL, WRECK SHIT, RADIKÁLNÍ VÝRAZ. Necelých patnáct minut bordelu a konec, kdo přijde pozdě má smůlu. Pravděpodobně poslední koncert v Plzni pro tento rok!

https://www.facebook.com/events/1808430215864583
http://rawezin.wgz.cz/rubriky/nase-akce/02-11-17-plzen-sally-brown
 


Publikováno: 05. 10. 2017
Autor: Johan

Fotogalerie