Nejbližší koncerty
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

Pozor, pozor!!! Po středečních programech na OEF jako byl Doom fest, Noisecore fest nebo Italian Hardcore Night či Wrestling Mania, vám představujeme OEF SPEED MANIA FEST 2017 pro old school maniaky a všechny ostatní milující nadsvětelnou rychlost kytar, údernost bicích a maximálně vyřvaně vysoké vokály. 

Muzika, na které jsme většina začínali, Speed a Thrash metal v podání německých legend S.D.I.  a belgických mlaďochů EVIL INVADERS,  vám bude bušit do hlav a my očekáváme absolutní megamosh pod podiem!!!

Pochopitelně nepůjde jen o tyto dvě kapely, ovšem headlinera SPEED MANIA festu ještě ladíme a vše nasvědčuje tomu, že ho zveřejníme za několik týdnů!!!

SATAN'S DEFLORATION INCORPORATED na OEF!!! MEGAFUCKINGMOSH!!!

Kdo by je neznal…S.D.I., z německého Osnabrücku, jsou evropskými legendami speed metalu. Na pažbách svých kytar mají zářezy jako „Sign of the Wicked“ nebo „Mistreated“ nebo megahit „Megamosh“ a přijedou vás rozsekat jako jedna z kapel středečního programu OEF SPEED MANIA FESTU. Kapela, existující od roku 1986, si prošla obdobími úspěchů a rozpadů, ovšem jejich comeback z roku 2014 stále trvá a ukazuje kapelu v plné energii a je vidět, že tyto víc než 50 leté chlapíky to pořád baví a o tom vás přesvědčí i na prknech OEF!!! Připravte se na S.D.I.!!! MEGAFUCKINGMOSH!!!

NOVÁ SÍLA SPEED/THRASH METALU!!! EVIL INVADERS!!!

Středeční OEF SPEED MANIA fest vám představí novou krev, EVIL INVADERS z Belgie. Ač velmi mladá, přesto velmi divoká kapela, založena v roce 2013, má za sebou mraky koncertů bezmála po celém světě nebo smlouvu se známými Napalm records. Jejich debutní fošna Pulses of Pleasure, vydaná v roce 2015, dokonce několik týdnů bodovala v belgických hudebních žebříčcích. Jako první belgická speed/thrash metalová banda.

EVIL INVADERS jsou mladí, ale vrátí nás v čase do let, kdy metal byl METALEM. Živě, skvěle sehraná parta, plni energie a agrese, toto jsou EVIL INVADERS!!!

 

 


Publikováno: 02. 12. 2016
Autor: Peťan

Fotogalerie