Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

Na jedné ze scén festivalu, v prostoru plzeňských Papíren, se návštěvníkům festivalu představí pražský Cross Club. Jistě jste o něm slyšeli. Podle DJů, oslovených britským deníkem The Guardian, se umístil mezi 25 nejžádanějšími hudebními kluby v Evropě.

Originální interiér i exteriér klubu, navržený Františkem Chmelíkem a jeho přáteli, označují v anketě britští DJové za podivné, nicméně unikátní a úžasné místo. "Jeho design prozrazuje jasnou inspiraci steampunkem," popisují a vyzdvihují využití recyklovaných starých kovových, dřevěných i keramických předmětů při výzdobě klubu. „Je tu kvalitní program, skvělé mobilní ozvučení a zdejší publikum umí tančit," uvádějí v průzkumu britského deníku.


Klub Cross ukáže návštěvníkům festivalu RfP Europe v areálu plzeňské Papírny, co to znamená poctivý Drum and Bass! Dvě veleúspěšné klubové noci z Crossu zaplní line up českým supportem. V sobotu se představí deepovým a liquidním D'n'B klubová noc Liquid Flights. Neděle bude patřit tvrdému neurofunkovému Drumstationu.

Pokud vám D'n'B zrovna nešmakuje, tak navštivte Papírnu v odpoledních hodinách, kdy se bude hrát electro a také dojde na živé kapely a pro zájemce proběhne Vestax DJ  workshop. Na místě najdete také Cross Meet Point stánek, kde si budete moci poklábosit s lidmi přímo z klubu a kde se budete moci vybavit suvenýry, DNB potřebami, stylovými Cross Club tričky anebo se osvěžit domácí Crossáckou limčou i čajem.

Line up sobota 4. 7. Cross Club – Vestax stage: Liquid Flights
Blofeld, Dr. Smeghead, Electro D, Fallen Gemini, Hannibal Lecter, Kamcza, Musicant, Nimand, Entita, Parallel Activity, Rybizz, Telka, Sharny, Skritek

Line up neděle 5. 7. Cross Club – Vestax stage stage: Drumstation night
Feela, Furious Freaks, Honan, Low Tact, Membrain, N.E.D., No Cure, Pmdr, Psychical Research, Tezet, Woostep.

 

Více info o Cross Clubu na webu nebo Facebooku.
 

Informace o jednotlivých DJs najdete po rozkliknutí jejich jména.


Blofeld, Kamcza, Fallen Gemini, Paralel Activity, DJ Nimand, DJ Honan, No Cure, Furious Freaks, DJ PMDR, Membrain, DJ Feela, DJ N.E.D., Memph, Dr.One, Tezet, Low Tact, Woostep

Publikováno: 25. 06. 2015
Autor: Johan