Nejbližší koncerty
HEIDEN – Andzjel
Česká thrash hard core kapela Despekt vypustila do sveta nový album s rovnomenným názvom, na krst sa tešte v auguste.

Na albume sa pracovalo celý minulý rok a konečná verzia bola, ako to už býva, doladená až v štúdiu. „Nahrávali jsme ve studiu Michala Agmena v Žatci a musím říci, že nám borci ve studiu byli maximálně k dispozici a velice dobrým a profesionálním přístupem nám pomohli v celé nahrávce,“ hovorí kapela Despekt  a jedným dychom dodáva, že počas nahrávania zažili veľa zábavy a dobrá atmosféra by sa dala krájať.

„Posluchač by si měl CD poslechnout hlavně v klidu, aby se zaposlouchal do textů, které jsou tvořeny životy členů kapely. Myslíme si, že naše první CD je celkem povedené jak hudebním ztvárněním, tak především textovým,“ hovoria Despekťáci.

Kapela si pochvaľovala aj zvukára Jirku, ktorý si vďaka svojej profesionalite a skúsenostiam porozumel so všetkými členmi. Poďakovanie patrí aj mecenášovi Petrovi Urbanovi, pretože bez jeho pomoci by sme na CD čakali asi veľmi dlho.

Krst albumu prebehne pomerne netradične – na oslavách 18. výročia firmy WERWOLF Slovakia v Brne, a to 15. augusta. Ešte pred tým môžete Despekt vidieť 27. júna na Summer Biker’s party v autokempe Nová Radyně.

Despekt je trio hrajúce v zložení gitara, spev - Honza Adámek(Vokap), basová gitara, vokál - Rostislav Kopta (dědek), bicie, vokál - Fery Vojta (DJ Makumba). Členovia kombinujú rôzne žánre, čo vytára zaujímavú tvorbu.
 
„Naší devizou je to, že muziku hrajeme a děláme srdcem a s radostí a neženou nás za tvorbou peníze,“ uzatvára kapela.

Ďalšie informácie o kapele Despekt nájdete na https://www.facebook.com/profile.php?id=100009299120584 alebo http://bandzone.cz/_83009


Publikováno: 26. 06. 2015
Autor: Johan