Nejbližší koncerty
TELEPATIE VI

25.4.2015, Olomouc - U - klub

No Future a Nihilistic Attempt se rozhodli sepsat smlouvu krví a ďábelsky se spojit pro nadcházejí společné turné. NF Tour 2015, to je tvrdá našlapaná muzika v podání zaběhnutých českých kapel i úplných nováčků a zajímavých hostů. Lahodná a neodolatelná kombinace pro všechny metalové fans!

Olomouc – Zastávka první

Speciální host: Aperia

Datum: 25.4. 2015, 19:30
Místo: U - Klub Olomouc
Vstup: 69,- 

Událost na bandzone.cz :
http://bandzone.cz/koncert/371799-olomouc-u-klub-nihilfuture-tour-2015-olomouc

Událost na FB:

https://www.facebook.com/events/645956632200484/

Něco málo o vystupujících smečkách ... 

Nihilistic Attempt

Kapela z malé, nenápadné vesničky, za to s nápadným, hlasitým a agresivním thrash/black metalem. Za téměř 5 let své existence několikrát změnila osazenstvo, ale teď již v plné polní brázdí koncerty s loni vypuštěnou deskou Pekelné Legie a samozřejmě staršími, evergreenovými skladbami. Osobité, propracované kytary, temně dunící basa, kulometné bicí a ,,křehký´´ growl v podaní (ne)méně křehké zpěvačky. To je dohromady naprosto vražedná, strhující kombinace plná energie!
http://bandzone.cz/attempt

No Future
Rodáci z Prostějova, hrající svůj našlapaný trash – dance metal v původní sestavě již od roku 1996! I když jsou na pódiu jen tři, jejich muzika vydá za desítky hudebníků. I No Future loni vydali desku Brečíš krev, jejíž poslech stojí rozhodně za to. Jak již o nich bylo řečeno v magazínu Spark – Syrový hutný thrash vařený s láskou. Je to švihlé, hutné, zabijácké, syrové, neučesané a nápadité (a na pódiu navíc extrémně zábavné)!
http://bandzone.cz/nofuturewsncz

Speciální host: 
Aperia
Olomoucká kapela, která povstala jako fénix z popela kapely Sherwedd. Najdeme zde i některé známé tváře z Everlasting Dark. Aperia se i nadále v nové sestavě a s novým jménem věnuje skvěle zahrátému a propracovanému doom – gothic metalu, kde vévodí ženský hlas a spousta skvělých, oživujících prvků. Podmanivě rajcovní hudba, která vás vtáhne do sebe a už nepustí!
http://bandzone.cz/aperia


Zveřejněno: 21. 03. 2015
Přečteno:
3315 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář