LLYR

30.7.2014, Brno - zkušebna BOY

P.U.N.K. - pořád má pro nás smysl a děláme si ho po svém. Bez hranic, bez pravidel. Proto jsme se rozhodli udělat koncert pro naše kamarády na turné v prostorách naší zkušebny! Bude pro velice omezený počet lidí, ale o to silnější to bude. Je to místo, kde děláme naši hudbu. Místo, které je na spadnutí, ale má svoje kouzlo. Místo, kde trávíme více času než doma! Naše zkušebna není malá, ale na druhou stranu to není klasický navoněný klub pro zlatou mládež, takže dojděte na koncert, který bude stát za to. Bude nám ctí pozvat Vás do našeho druhého domova!

Kdo má vážný zájem se na koncert podívat ať nám píše e-mail na: info@boy-punk.com a jako předmět uveďte: ACIDEZ NA ZKUŠEBNĚ.

Email potvrdíme a predame další info.

ACIDEZ (Mexico)
Parta okovaných punx z dalekého mexika co tento rok jede již druhé evropské turné a v současnosti patří mezi ty nevíce aktivní kapely co každou chvilky vydají desku, natočí klip a ve volném čase hrají a hrají. Pokud budeme brát v potaz dnešní měřítko "lajku na fejsíku" tak mají více fans než Karel Gott  Vidět je na zkušebně se určitě nepoštěstí každý den!

HANBA
All-star team z Prahy. Členové resp. ex-členové LAHAR a PIPES AND PINTS s chytlavým punk-rockem plný trefných a pichlavých textů. Velká deska je na spadnutí.

BOY
Domací parta, která bude na tomto místě opravdu "jako doma"    Bude nejspíš jediný koncert ve vlastní zkušebně.

Zveřejněno: 10. 07. 2014
Přečteno:
3229 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář