F.O.B. - Outside The Palace Walls

8. dubna 2014, Praha – Rock Café

Další z řady koncertů lákajících na netradiční hudební zážitek je zde. V tomto případě se jedná o pražské vystoupení britských BURY TOMORROW a jejich francouzských kolegů CHUNK!NO CAPTAIN CHUNK!.


V případě BURY TOMORROW se nevyhneme nadmíru užívanému slovnímu spojení „hudební senzace z UK“. Jde totiž o pravdivou charakteristiku jejich současného vývoje, kdy se během krátké doby stali jedním z předních vývozních artiklů britského metalcoru. A není se čemu divit, pamětníci potvrdí, že svůj potenciál naznačili již před čtyřmi lety v Brně jako support na turné s Bleed From Within, kde svým melodickým metalcorem uhranuli většinu přihlížejících. BURY TOMORROW jsou kapelou, která se díky osobitým výrazovým prostředkům, ať již se melodiky či bezkonkurenčního vokálu frontmana Jasona Camerona týče, odlišuje od tuctů dalších formací, které se řadí do metalcoreového žánru. Na aktuálním turné budou BURY TOMORROW propagovat své očekávané album, které nese název „Runes“ a label Nuclear Blast ho plánuje uvést na trh v průběhu května.


Z metalcoreového žánru původně vychází i extravagantní francouzská parta CHUNK!NO CAPTAIN CHUNK!. Právě ona doprovází BURY TOMORROW na celém evropském turné a rozhodně se nejedná o žádný bezejmenný přívěšek. Jejich současné hudební směřování lze nazvat jako easy-core, ve kterém dochází k prudkým změnám mezi pop-punkovými melodiemi a agresivními core-vsuvkami. CHUNK!NO CAPTAIN CHUNK! jsou zkrátka kapelou, od které můžete čekat cokoliv, jenom ne nudu! V loňském roce jim vydali svou v pořadí druhou desku nazvanou „Pardon My French“.


Vstupenky na tento koncert jsou k dostání ve všech běžných předprodejních sítích. Koncert se koná 8. dubna v Praze v klubu Rock Café a jeho začátek je plánovaný na 20.hodinu. Ke zmíněné dvojici kapel by měl přibýt ještě tuzemský support. Bližší informace získáte na webu www.obscure.cz.


Související linky:

www.rockcafe.cz

www.facebook.com/BuryTomorrow

www.facebook.com/cnccband




Zveřejněno: 26. 03. 2014
Přečteno:
3232 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář