LLYR

13. prosince 2013, Plzeň - PARLAMENT CLUB, 20:00, vstup: 80,- Kč

NEUROTIC MACHINERY
Metal jenž stále mění svoje kontury, jestliže dříve jsme o kapele slýchali ve spojení s pojmy jako death, thrash, progressive, můžeme prohlásit, že nově je možno připojit i žánr rock, počítejte ovšem s tím, že extrémně metalové kořeny zůstaly nezpřetrhány. S hostujícím vokalistou Kaťasem (Llyr) a třemi kytarami které rozhodně nejsou jen do počtu, se můžete těšit na několik ukázek z připravované desky, stejně jako na průřez starou tvorbou.
http://bandzone.cz/neuroticmachinery
https://www.facebook.com/neuroticmachinery

DYSANGELIUM
Death metal je základním směrem, kterým se DYSANGELIUM ubírá a hodlají se toho i do budoucna držet. Nijak se však nebrání experimentům s melodiemi a příbuznými styly. Po boku "smrtícího kovu" tak od nich uslyšíte i spoustu thrashových riffů, či občasných výjezdů do temných vod black metalu. Pardubičtí nám předvedou, jak se hraje deathmetal, ostatně jejich debutová deska MANIACHRIST, která sklízí zaslouženě kladné ohlasy, napovídá, že nepůjde o obyčejné vystoupení.
http://bandzone.cz/dysangelium?cd=1
www.facebook.com/dysangelium.cz

MARESIEW
A příznivci poctivého HC metalu by si neměli nechat ujít úderku MERESIEW z Tábora. Pokud patříte mezi fanoušky nekompromisního groovu, stejně jako česky řvaných textů, bude úvod večera patřit vám.
http://bandzone.cz/meresiew
www.meresiew.cz
www.facebook.com/pages/MERESIEW 

 

Oficiální stránky akce:
http://www.facebook.com/events/179329602272472/?notif_t=plan_user_joined

Video teaser:
http://www.youtube.com/watch?v=XsVQT_RGZNg



Zveřejněno: 30. 11. 2013
Přečteno:
3500 x
Autor: Sir | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář