Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
HUSMAN FEST

26.1.2013, Praha - Rock Café

26.1. 2013 – 18:00

Praha – Rock Café

Vstup: 150,- (do 19:00 - 100,-)

Kapely:
POPPY SEED GRINDER
FDK
GENUINE RELIEF
MODERN DAY BABYLON
KEEP ON ROTTING

V pořadí již čtvrté pokračování DAWN OF THE NEW AGE je tu! Konec světa jsme náhodou přežili, naštěstí je tu ale partička kapel připravená nás jaksepatří dorazit. Půjde na to směsí hardcoru, death metalu a progressivu. POPPY SEED GRINDER, FDK, GENUINE RELIEF, MODERN DAY BABYLON a KEEP ON ROTTING na post-apocalyptickém dýchánku!

Akce na facebooku: http://www.facebook.com/events/308649802589857/

POPPY SEED GRINDER
(death-hardcore, Praha)
Legendární PSG si prošli personálními i nástrojovými změnami. Kluci na svých posledních show ale dokazují, že nový zpěvák dodává starým pardálům pořádnou dávku nové energie. Přijďte si poslechnout věci z připravované nové desky! Pokud budete po předchozích kapelách ještě dýchat, headlineři PSG vás rozemelou na atomy, jak je jejich dobrým zvykem.
http://www.poppyseedgrinder.cz/
http://bandzone.cz/poppyseedgrinder

FDK (post hardcore-metal , Praha)
FDK toho za sebou mají opravdu hodně, namátkou koncerty se Švýcary Zatokrev, americkou Kylesou nebo německými The Ocean. Také vystoupení na Brutal Assaultu či Masters of Rock. Jejich osobitý styl stojí na kombinaci postrocku a hardcoru. Zatímco z postrockových ploch jejich posledního alba „Earthlinked“ vyvěrá vzletnost, vzdušnost a přemýšlivost, hardcorový základ hudbě stále ponechává výrazně tvrdý nádech. Vaše pravidelná dávka emocí a smíření s nevyhnutelným osudem.
http://fdkband.com/
http://bandzone.cz/fdk

GENUINE RELIEF (blackened death metal, Praha)
Genuine Relief právě odjeli turné k nové desce „Behind the Smile“, v rámci kterého zavítali mimo jiné k našim sousedům do Německa, Rakouska či na Slovensko. Na tuzemské scéně obhajují pozici jedné z nadějí a příslibu pro budoucnost. Progresivními prvky obohacená muzika stojí na pevných základech mixu black metalu s deathem okořeněného klávesovými plochami. Že jste něco podobného už slyšeli? Genuine Relief vše halí do moderního hávu a vlastních propracovaných kompozic. Přijďte si poslechnout mladého hřebce ze stáje METALGATE records!
http://bandzone.cz/genuinerelief
http://www.facebook.com/genuinerelief

MODERN DAY BABYLON (progressive-metal, Teplice)
Tomáš Raclavský a spol. zahraje v Rock Café prakticky přesně po roce od koncertu s Periphery. Na začátku roku 2013 spatří světlo světa nová deska. Ochutnávku z ní, singl Differentiate si můžete poslechnout zde: http://www.youtube.com/watch?v=EOeMh3fJjzM . Djent, melodičnost, atmosféra, instrumentální dokonalost. Co více říci? Na české scéně zcela ojedinělý, moderní projekt.
http://bandzone.cz/moderndaybabylon
http://www.facebook.com/moderndaybabylon

KEEP ON ROTTING (death-acid, Litoměřice)
Vítězové soutěže METALGATE Massacre oslovili porotu svým precizním pojetím deathmetalu. Následovala smlouva na novou desku s METALGATE records, vystoupení na Czech Death Festu či Brutal Assaultu. Značka Keep on Rotting tak dnes znamená záruku prvotřídní kvality a především pořádný headbanging.
http://bandzone.cz/keeponrotting


Zveřejněno: 16. 01. 2013
Přečteno:
3243 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář