Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
F.O.B. - Outside The Palace Walls

15. října 2012, Brno – Melodka

15. října se v prověřeném klubu Melodka koná další koncert kapel, které do Brna nejezdí zrovna každý den. Tentokrát se jedná o metalcorovou extratřídu zejména v podobě BLEED FROM WITHIN ze skotského Glasgow. Tato mladá parta ve své tvorbě mísí agresivní metalcore s melodickým death metalem a obě její desky ‚Humanity‘ a ‚Empire‘ výrazně vyčnívají v žánru, jinak často označovaném za generický a repetitivní a vysloužili jí smlouvu s velkými hráči Century Media Records. Přes svůj relativně nízký věk za sebou mají BLEED FROM WITHIN např. dva miliony shlédnutí klipu k singlu „Servants of Divinity“ na Youtube, několik vlastních šňůr, spoustu zkušeností z turné s nejtěžšími vahami žánru jako Suicide Silence, After The Burial, Caliban nebo Soilwork a úspěšnou show na festivalu Brutal Assault, kde se letos představili již podruhé.
 
I druhá kapela na soupisce večera pochází ze Spojeného království a dělá na scéně pořádný vítr. BURY TOMORROW působí proti stěží rozeznatelným žánrovým souputníkům z Ameriky jako zjevení, protože narozdíl od nich používá, zejména co se melodiky týče,  opravdu osobité výrazové prostředky a zpěvák Jason Cameron se objede bez pomoci autotune. Doporučeno fanouškům dalších skvělých britských kapel jako While She Sleeps, Exit Ten nebo Architects, se kterými všemi odehráli BURY TOMORROW nejeden koncert.

Večer odstartují japonští CROSSFAITH, pohybující se na hranici metalcoru a hardcoru, avšak se silným zastoupením chytlavých elektronických efektů. CROSSFAITH jsou v Japonsku silně populární a zahráli si už s kapelami jako Machine Head, Hatebreed, Bleeding Though, August Burns Red nebo Asking Alexandria.

Dveře klubu se otevřou veřejnosti v 19:00, první kapela odstartuje zhruba půlhodinu poté. Vstupenky v ceně 350,- Kč budou k dostání pouze na místě. Bližší informace na webu www.obscure.cz.

www.obscure.cz
www.melodka.cz


Zveřejněno: 13. 10. 2012
Přečteno:
3207 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář