Nejbližší koncerty
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

Přelom slunného léta v pochmurný podzim si vybralo melancholii nakloněné duo z Velké Británie pro své akustické turné po střední Evropě.

V Brně, v prostorách Music Pubu Beseda (V Praze se koncert koná 12.9.2004 v Rock Café) vystoupí člen věhlasného seskupení Anathema Daniel Cavanagh spolu se svým spoluhráčem ze skupiny Leafblade Seanem Judem. Koncert se bude konat v úterý 14.9.2004 a zazní na něm nejen dobře známé ?fláky? Anathemy, ale také coververze skladeb Beatles, Depeche Mode a konečně současné Anathemě nejvíce vokálně připodobňovaných Pink Floyd, to vše v přitažlivém akustickém aranžmá. Návaly smutku a roztodivných nálad Dannyho zpěvu budou obecenstvu umocňovat a podbarvovat piano a španělská kytara zpestřená i kytarou elektrickou. Sean navíc zahraje lyrickou poezií a keltskou melodikou prostoupené písně své domovské kapely a postará se posluchačům o vskutku neobyčejný hudební prožitek. No, nenavštivte to! :-)

Vstupenky na vystoupení jsou k dostání v on-line předprodeji na webu Shindy Productions v ceně 220,- Kč nebo je lze zakoupit přímo na místě za cenu nepatrně vyšší (250,- Kč). Pro další získání dalších nezbytných informací o tuzemských vystoupeních této dvojice využijte Shindyho web: www.shindy.cz.


Zveřejněno: 06. 09. 2004
Přečteno:
3448 x
Autor: Marquise | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář