Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

Strakonice, Music Bar Křemelka, čtvrtek 27.10.2011, Start 20.00

ASSESSOR, F.O.B., STÍNY PLAMENŮ, OVERSIGHT


Facebook:

http://cs-cz.facebook.com/event.php?eid=271437812878230



ASSESSOR

Thrash metal

www.bandzone.cz/assessor

„Slituj se a zastav kroky, ležím a křičím do tmy, zapomenuté bezejmenné hroby!“

Legendární kapela, která psala dějiny tuzemského extrémního metalu, se po několika letech hibernace vrátila v loňském roce na scénu. Letos uplynulo od založení původního ASSESORU dlouhých 23 let, přesto v současné sestavě (s kosmeticky upraveným názvem) fungují dva zakládající muzikanti – kytarista Jarda Pracna (známý z celé řady kapel, namátkou třeba Moriorru nebo Orientu) a zpěvák Michal Roháček (Kryptor, ex-Tortura). Kolem nich funguje mladší krev, také velmi dobře známá z řady dalších souborů – Jarda Pelán (kytara), Richard Abraham (baskytara) a Vít Rampas (bicí). Repertoár současného ASSESSORU tvoří jak hity z kultovního alba „Invaze“ (vůbec první extrémní nahrávka, která u nás vyšla po pádu komunistického režimu), tak nové skladby, které pokračují v duchu klasického thrash metalu a které v dubnu příštího roku vyjdou na novinkovém albu jako příloha magazínu Pařát.


F.O.B.

Death metal / metalcore

www.bandzone.cz/fob

Táborští matadoři za sebou mají šestnáctiletou pouť undergroundem, během níž vydali tři demosnímky a čtyři řadová alba. Od death/doom metalu se přes mix death a thrash metalu postupně posunula do modernějších vod a aktuální tvorba pulzuje na rozhraní death metalu a metalcore. Vedle chytlavých míst ale nechybí pořádné nářezy, vedle „klínů“ (čti cleanů) ani pořádný hrdelní marast. Tahle divoká jízda je zaznamenaná na novinkovém albu „Tomorrow´s Fires“, které vyšlo na jaře pod hlavičkou agilního labelu Metalgate a na jehož „počest“ kapela aktivně koncertuje.


STÍNY PLAMENŮ

Arsonistic black metal

www.stinyplamenu.net

„Tady teď končí poslední kroky do špíny stopených jehovistů!“

Black metal odpadních vod či black metal žhářský, to je plzeňská legie kanalizační zkázy. Družina kolem neuvěřitelně pracovitého Lorda Morbivoda si to ve špíně rozdává se zrádnými jehovisty a dalšími škůdci, oslavuje potkany a zapaluje benzín. Výbuchy se šíří podzemím a STÍNY PLAMENŮ se odrážejí po stěnách… Letošní album „Výprava za pravdou špíny“ (Werewolf) obsahuje znovu nahrané starší šlágry i několik novějších v luxusním zvukovém kabátě. A na živo kapela šíří zlo a zkázu, samozřejmě se stylovým warpaintem na tvářích a typickým oděvem a obutím (gumovky!)


OVERSIGHT

Hardcore/metalcore

www.bandzone.cz/oversight

Strakonická partička OVERSIGHT míchá hardcore s metalem i dalšími žánry, byť v poslední době spíše přitvrdila a někdejší řazení mezi crossoverové skupiny není na místě. Zato je nutno upozornit na fakt, že OVERSIGHT mají za pět let existence na kontě dva zdařilé demosnímky a řadu koncertů, třeba turné po boku německé kapely Apron.


Vstup: 100,- Kč


Info na:


http://bandzone.cz/fan/depeha


http://cs-cz.facebook.com/event.php?eid=271437812878230



Zveřejněno: 23. 09. 2011
Přečteno:
3308 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář