ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

Čtvrtek 17.4.2008 – Praha – Klub Bordó (Vinohradská 40) – Bahrainn, Bed Sores, Nonsense, Stillborn, Synergy

SYNERGYhttp://bandzone.cz/synergy - Instrumentální duo, které v sobě mísí math corovou hravost, post-hardcorovou údernost i prvky indie rocku začíná být podobným fenoménem jako MADE BY THE FIRE. Inu, když hrají spolu s MADE BY THE FIRE ve společné zkušebně, ono se není čemu divit…

STILLBORN - http://bandzone.cz/stillborn - Náladový depresivní hard-core, který absorboval mnohé neurotické náladové tendence, které vzdáleně připomínají TOOL. Neurotický masakr, který se vyplatí vidět a slyšet naživo.

NONSENSE - http://bandzone.cz/nonsense - Pojďte si hrát, otevřte brány fikce a začněte se bát pravdy. Staňte se součástí podivně nasvícené scény, vstupte do řeky vykřehlých vášní, aby jste poznali skutečnou extázi. Nechte se nést na křídlech chladného větru, aby jste pocítili horkost vašeho srdce, přijďzr si poslechnout NONSENSE

BED SORES - http://bandzone.cz/bedsores - Nová čerstvá sestava s brutálnějším vokálem, se přiklání k techničtějšímu thrash-metalcoru s četnými výstřelky do jiných žánrů. Na novém materiálu je znát ovlivnění math corými kapelami i švédskými giganty.BED SORES, z které za poslední rok a půl změnili krom kytaristy Banja celou sestavu, předchází v současné době pověst nejsilnějšího personálního složení… Přijďte se o tom přesvědčit.

BAHRAINN - http://bandzone.cz/bahrainn - Kapela balancující na hranici post-hardcoru a metalcoru s drtivou silou živých vystoupení předkládá skladby z posledního EP „Na Nitích“, které stále sklízí u kritiků vavříny. Na novém materiálu je znát inspirace DEFTONES, MESHUGGAH i SEPULTUROU. 

Klub otevřen od 18.30, začátek produkce 19.00, vstup 120,-


Zveřejněno: 09. 04. 2008
Přečteno:
3308 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář