Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

10 let Obscene Extreme! 10.-11.-12. Červenec 2008, TRUTNOV - Czech republic, www.obsceneextreme.cz, www.myspace.com/obsceneextreme

IMPALED NAZARENE (Finland) + DEAD (Germany) + PUTRID PILE (Usa) + FLAGITIOUS IDIOSYNCRASY IN THE DILAPIDATION (Japan) + SPLITTER (Sweden), BLOODY PHOENIX (Usa) + DESECRATION (Wales), MESRINE (Canada) + VOETSEK (Usa). FUCKSAW (Usa) + SAKATAT (Turkey) + PULMONARY FIBROSIS (France) + DrDOOM (Holland) + RETH (Uk), ASS TO MOUTH (Poland), KEITZER (D),  JESUS CROST (Holland), DEAD BEYOND BURIED (Uk), GONORRHEA PUSSY (D), ALEHAMMER (Uk/Usa), SPECK (Switzerland), NAMEK (Portugal), RECTAL SMEGMA (Holland), DEMENTED RETARDED (Cz), DEATH TOLL 80 K (Finland), + 25 dalších!!!

NEWS 23.1.2008

V létě 2008 oslavíme 10 let OBSCENE EXTREME Festivalu a to je jistě víc než důvod k pořádné oslavě.

Za tu uplynulou dekádu jste měli sami možnost sledovat, jak se OEF z mini festiválku na valníku (skutečně – v roce 1999 se hrálo na závěsném valníku za traktor) stal jedním ze zásadních a respektovaných grindcore festů, jenž dobře znají a sledují i grind maniaci z tak vzdálených destinací jakými jsou třeba Singapur, Austrálie, Mexico, Brazílie, Argentina, Thajsko, Malajsie, USA a celé řady dalších míst…

Opravdový šok jsem zažil v roce 2005 při návštěvě Malajsie kdesi v ulicích Kuala Lumpuru, když jsem podepisoval tamním fans OEF kompilačky z roku 1999.

Stejné překvapení mě čekalo minulý rok v Brazílii, Argentině nebo Chile…

Pozoruhodné je, že i sny těchto grind fanoušků jsou naprosto stejné…, a sice jednou se vydat na tu velkou cestu a OEF si konečně užít i naživo…

A to je naprosto skvělý zjištění!!

K smrti rád každoročně potkávám vás - pravidelné návštěvníky, smekám klobouk před těmi co vážili cestu z druhého konce světa i nadšeně vítám ty, pro které je OEF premiérou.

Podstata věci není složitá – sám, jako fanoušek extrémní muziky, se vám rok co rok snažím přinést obrázek o tom, co se na scéně děje - od začínajících kapel, až po „old school“ a vaše přízeň hovoří o tom, že je to cesta správným směrem.

A i nadále chci dávat prostor zcela neznámým a naprosto skvělým kapelám, jejichž sound vám i letos naprosto vyrazí dech… myslím, že tak to má být, a tak je to, kurva, správně!!!

Koneckonců - OEF je a vždy byl, o poznávání a setkávání přátel, o muzice… a vůbec o pohodě, kterou rok co rok tvoříte právě vy.

A tahle filosofie je i duší festivalu…

Jak praví klasik: „Pokrok nezastavíš!“, a tak i jubilejní, desátý OEF, mám v plánu zpestřit o další mimohudební aktivity, o kterých vás budu na těchto stránkách průběžně informovat.

Dík za podporu...uvidíme se nejpozději v létě!!!

Čurby/Obscene

News > 24.12.2007

  • IMPALED NAZARENE!!! Merry christmas!!!
  • IMPALED NAZARENE!!! Štastné a veselé!!!

Není snad příhodnějšího data k oznámení další kapely pro OEF 2008, než jsou právě probíhající křesťanské orgie - svátky vánoční. Nejenže to je opravdu náš dárek pod grind stromeček vám, fanouškům OEF, ale kdy jindy než právě na vánoce oznámit takovou novinu jakou je to, že na OEF přijede zahrát svůj sodomizující rock´n´roll nukleární parta ze země tisíce jezer, pod vedenením snad největšího obscénního rouhače Mikka Luttinena. Ano, čtete spávně! Další kapelou pro rok 2008 jsou skutečně kultovní IMPALED NAZARENE!!!

Goath Sodomy Allelujah!!!!

Všem těm, kteří pochybují, zda je to pro OEF ta správná volba, jednoznačně říkáme ano – ta nejlepší.

Těžko byste hledali vhodnější partičku pro festival s názvem OBSCENE EXTREME, než tyhle v pravdě obscenní finské zvrhlíky, valící svůj zběsilý, syrový black/death metal v duchu špinavého pouličního punk rocku. A pokud si ještě stále myslíte, že na úspěch alba Soumi Finland Perkele se IM už nikdy nepodařilo navázat, tak jste určitě ještě neslyšeli nové dílo Manifest, které vyšlo v těchto dnech a představuje kapelu ve formě v jaké nebyla nikdy předtím!!!

Nezbývá než se připravit na nájezd vyšinutého náčelníka Luttinena a jeho zhovadilé prasečí bandy a na jatka, která na jubilejním OEF bezpochyby nastanou….

zdroj: www.obscene.cz


Zveřejněno: 24. 01. 2008
Přečteno:
3356 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář