Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
TELEPATIE VI

Jam Session z Masters Of Rock 2006 pokračuje!

Německé speed metalové legendy HELLOWEEN a GAMMA RAY vyrážejí na své historicky první společné světové turné s příznačným názvem „Hellish World Tour 2007“. Nezapomenutelné a famózní jam session z Masters Of Rock 2006 pokračuje! I tentokrát se ke klasickým kouskům Helloween připojí i jeden ze zakladatelů kapely Helloween Kai Hansen, aby podpořil na pódiu své ex-kolegy. A navíc, speciálně pouze pro 3 české koncerty, tyto heavy-metalové legendy doprovodí mladí a draví švédové SABATON! Kapela SABATON byla jedním z nejpříjemnějších překvapení letošního festivalu Masters Of Rock. Svým energickým výkonem si dokonale podmanila publikum. Jejich silná metalová kavalerie se k nám nyní, na žádost mnoha fanoušků vrací, aby rozproudila a nažhavila chladnou zimní atmosféru v halách, kde bude poté řádit Kai Hansen se svou bandou Gamma Ray a novinkovým materiálem a hýřit s ďáblem kapela Helloween! Tři vybrané města v ČR se tak mají skutečně na co těšit!
 
14.12. 20:00 PLZEŇ, hala Lokomotiva
15.12. 20:00 ZLÍN, Hala Novesta
16.12. 20:00 PARDUBICE, ČEZ Aréna
 
Poslední vydaná dílka obou těchto legend se setkaly s velmi vřelým přijetím a koncertní turné s ohromným úspěchem. Také my v ČR jsme měli tu čest být součástí prezentace posledního alba Helloween „Keeper Of The Seven Keys – The Legacy“ a nového alba Gamma Ray „Majestic“ v rámci světových turné a co víc? To příjemné a vzrušující mrazení, když se na pódiu festivalu Masters Of Rock obě kapely spojili a společně, na jednom pódiu zahráli dva hity Helloween „Helloween“ a „I Want Out“ je dodnes silné a opravdu nezapomenutelné! Právě tato vizovická světová premiéra byla základním kamenem nápadu o společném turné těchto kapel.
Nová deska HELLOWEEN se jmenuje „Gambling With The Devil“ a je plná tradičně Helloweenovských melodií a rytmů, virtuosních kytarových sól – vše smícháno a seřízeno pod dohledem mistra Charlie Bauerfeinda v dílně mistra Derise Mi Sueno Studios na Tenerife. Kapela úspěšně pokračuje v užívání překvapivě progresivních orchestrálních partů a aranžmá, které v poslední době určují směr a drží pomyslný prst na tepu melodicmetalové hudby. Helloween stejně jako mnoho dalších metalových kapel přežili a překonali za svou dlouhou kariéru spousty módních trendů a výstřelků. Posíleni úspěchem poslední desky „Keeper Of The Seven Keys – The Legacy“,  se kterou absolvovali skutečně masivní turné po 34 zemích světa, které čítalo 93 koncertů, se Helloween ještě více posíleni o kolegy z Gamma Ray a Sabaton vracejí na světová kolbiště, ČR nevyjímaje!  
Také v táboře GAMMA RAY se pilně pracovalo, kapela změnila nahrávací společnost a podepsala smlouvu, po vzoru Helloween, u SPV. Nová deska má název „Land Of The Free – II“ a spatří světlo světa již 19. listopadu! Toto novinkové album vědomě navazuje na jejich klasickou desku „Land Of The Free I.“ z roku 1995 . Deska „Majestic“ ukázala temnější stránku Gamma Ray, zatímco její předchůdce „No World Order“ byla zas více inspirována 80´léty. Tentokrát chce kapela obrátit naši pozornost k té nejsilnější stránce Gamma Ray, a tou je bezpochyby „pozitivní síla“. Kai Hansen prozradil, že je nové album plné klasických jenoduchých rockovaček i krásných melodických rockových písní se skutečně silným pozitivním emocionálním nábojem. Máme se na co těšit! Gamma Ray si vystřihnou koncert o délce 70 minut a Kai Hansen se objeví na pódiu i s Helloween, aby společně s nimi zavzpomínal na největší hity Helloween z doby, kdy v kapele působil.
Celou koncertní parádu osdstartují a haly svým show rozehřejí již výše zmiňovaní mladíci ze Švédska SABATON.
 
      Nuže, nadílka metalových velikánů letos předbíhá nadílku nebeskou, takže již 14, 15 a 16 prosince v Plzni, ve Zlíně a v Pardubicích. Buďte tam, bude to ďábelský kotel!
 
      Vstupenky na všechny koncerty jsou k dostání v pořádající agentuře Pragokoncert na tel: 577 432 420 či 777 701 591, e-mailu: dupalova@pragokoncert.com, na webu www.mastersofrock.cz v sekci vstupenky na dobírku a dále v předprodejních sítích Ticket-Art, Ticketportal (i na Slovensku) a Ticketstream a ve všech obvyklých předprodejích.

Zveřejněno: 22. 11. 2007
Přečteno:
3290 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář