Nejbližší koncerty
HEIDEN – Andzjel

28.04.2007, RC Peklo - Varnsdorf, start: 18:30 hod., vstup: 150,- Kč

  • NEUROPATHIA (turbo grind´n´roll | Bialystok, Polsko),
  • ASS TO MOUTH (assgrindsystem | Wroclaw, Polsko),
  • JIG-AI (bulldozer commando | Praha/Lužná, CZ), 
  • ALIENATION MENTAL (neo-machine-grind | Praha, CZ)
  • MINCING FURY A.G.C.O.Q.D. (demented furious grind | Brno, CZ),
  • DIFTERY (technical death-grind | Prievidza, SK),
  • MORBIDIUM (slammy death-grind | Dolný Kubín, SK)

Po úspěchu GRINDWORKS pt. 1 jsem se rozhodl, že dvojka bude, co se obsazení kapel týče, ještě krutější. Sejdou se nám tu dvě turné, když JIG-AI, Neuropathia a Ass to Mouth zahájí v českém Varnsdorfu své polské tour a Mincing Fury, Morbidium a Diftery přijedou na druhou akci minitour Mincing the Corruption a společnost tomu všemu budou dělat Alienation Mental, takže špička české grind scény, leadeři polské grind scény a mladá krev slovenského death grindu na jedné akci... Tak zvedněte zadky a dovalte je na tuhle pařbu...

A teď trošku podrobněji ke kapelám:

NEUROPATHIA (Bialystok, PL) - Nejlepší polské grindové spolky (za všechny jmenujme dvě nestárnoucí ikony Squash Bowels a Dead Infection) vždy pocházely hlavně z okolí města Bialystok a v druhé polovině let devadesátých se v tomhle městě zrodila i gore-grindová parta Neuropathia, která na posledních nahrávkách už není tak striktně gore-grindová, ale kombinuje tento styl s prvky klasického grindcore a s téměř rockovými postupy (lehce připomínající geniální Australany Blood Duster), jak je to slyšitelné hlavně na posledních dvou albech Satan is a Cunt a Bubba Luciferi. 28. dubna kapela rozjíždí Grind Tour de Pologne VII s Jig-Ai a Ass to Mouth a není lepšího místa kde začít turné po Polsku než je Česká republika (www.myspace.com/neuropathia, www.neuropathiasite.prv.pl)

JIG-AI (Praha/Lužná, CZ) - V poslední době snad nění skloňovanějšího jména na české grind-gore scéně a to zcela zaslouženě! Jig-Ai je kapela složena ze samých známých xichtů, jména jako Brain (Eardelete, Flying Brains, ex-NCC), Burák (Eardelete, Fecalized, ex-NCC, ex-CBDS) a  Štefy (V.O.H., Psychotic Despair) hovoří za vše. Jig-Ai svou lyriku zaměřili na japonská témata a hudební náplň na nemilosrdný, brutální a absolutně nesmlouvavý gore-grind toho nejhrubšího zrna... (www.jigai.kbx.cz, www.myspace.com/jigaigore)

ASS TO MOUTH (Wroclaw, PL) - Kdo navštívil Grindworks 1, tak už ví s kým má tu čest. Ass to Mouth je mladá grindcore parta z nedaleké Wroclawi, která nedávno vydala své debutní promo CD Asses for the Masses. Ve své muzice spojuje drtivé tempo bicích se skočnými rytmy, pro grind typické kytarové riffy a velmi brutální, uši trhající vokální linky... Co potřebujete víc? (www.assgrindsystem.prv.pl, www.myspace.com/assgrindsystem)

ALIENATION MENTAL (Praha, CZ) - Alienation Mental je kapela, která k české grindcore scéně patří neodmyslitelně, kapela která vždy do nejextrémnějšího hudebního stylu vnášela něco inovativního. Zatím poslední album Psychopaticolorspectrum vynikajícím způsobem skloubilo nasypaný a technický grindcore s kapkou deathu a nu-metalu. Vzhledem k tomu, že album vyšlo již v roce 2005, je na čase vydat další nahrávku a tou bude na tento rok naplánované split CD s francouzkou partou Kobra Komando a otázkou už jen zůstává čím nás na tomto CD mentálové opět překvapí! O tom že nepatří do starého železa vás přesvědčí už 28. 4.!! (www.alienationmental.com)

MINCING FURY AND GUTTURAL CLAMOUR OF QUEER DECAY (Brno/CZ) - Není tomu tak dávno, co tahle kapela dala o sobě poprvé vědět svým debutem Lamentations a nyní po pár letech tu místo začínající kapelky stojí elita domácí grindeath scény. V druhé polovině minulého roku vyšlo Mincing zatím poslední album stručně pojmenované a tím kapela jen utvrdila svou pozici na domácí scéně. V současné době se připravuje vydání split CD a evropské turné s NY slamming partou Mucopus. Mincing Fury jsou nadrženi smést vše živé pod varnsdorfským podiem svojí maximálně energickou show. Jste i vy dostatečně připraveni? (www.mincingfury.wz.cz)

DIFTERY (Prievidza/SK) - Diftery jsou slibně se rozjíždějící mašinou na poli brutálního a technického death/grindu. Nedávno jim stvůra jménem Grodhaisn Productions vyplivla debutní disk Corrupting the Evolution, který je doslova nadupaný brutálním materiálem ne-nepodobným kalifornským Disgorge a dalším kapelám, pohybujícím se na tamní (www.grodhaisn.com)

MORBIDIUM (Dolný Kubín/SK) - Oblíbili jste si recenze mr. Carcasse na Tuberculosis.cz? Vezte, že tenhle borec o death-grindu nejen píše, ale dokonce ho i hraje v kapele Morbidium, která nedávno dokončila práce na svém promo EP Fraility in Human Endurance tenhle materiál by vás měl přesvědčit, že to s extrémem myslí vážně a že by nebylo od věci se na jejich vystoupení dobře připravit a nepodceňovat schopnosti této mladé (www.myspace.com/morbidium)

O zvuk a světla se budou starat kluci z kapely Železobetton (www.zelezobetton.wz.cz), kalit se bude až do rána a navíc cca 20 z vás dostane ke vstupence zajímavý dárek (CDs sponzorovaná labely Obscene Productions, Nice to Eat You Records a Grodhaisn Productions)...

Na www.tuberculosis.cz najdete soutěž o vstupenky a další info o akci + aktuality!

Hobluda / Tuberculosis 'zine

www.tuberculosis.cz

www.myspace.com/tuberculosiswebzine


Zveřejněno: 09. 04. 2007
Přečteno:
3344 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář