Nejbližší koncerty
INSANIA

Skandinávská folk/metalová banda KORPIKLAANI vyráží na samostatné podzimní turné ke své poslední desce „Tales Along This Road“.

Díky agentuře Pragokoncert se představí v jediném, exkluzivním koncertu také v ČR. 23.10.2006 od 20:00 v MASTERS OF ROCK CAFÉ ve ZLÍNĚ na Čepkově. A POZOR! Nebude to jen tak obyčejný koncertní večer! KORPIKLAANI zde totiž, společně se speciálním hostem koncertu - moravskou ethno/metalovou kapelou SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY, pokřtí slavnostně nové oficiální DVD Masters Of Rock 2006! V Masters Of Rock Café nebude chybět velkoplošná projekce, promítání těch nejzajímavějších záběrů z DVD, stylový „Korpiklaanní“ křest a zahájení prodeje! Na novém DVD nebude chybět jeden z vrcholů festivalu – „Night To Rememer“ – společná Jam Session Helloween a Gama Ray, jakožto i další skvělá vystoupení. Těšit se můžete na písně od: Helloween, Edguy, Kreator, Evergrey, Rage, Metal Church, Korpiklaani, Leaves´ Eyes, Crucified Barbara, Tři Sestry, Arakain, Silent Stream Of Godless Elegy a spoustu rozhovorů a bonusového materiálu.
 
Písně a osobitost Korpiklaani vycházejí přímo z tradičního finského folklóru, jen jsou oživeny a přitvrzeny metalovou hudbou. Jsou pyšni na to, že se jim říká „Lidé z Pralesa“, neboť oni skutečně hledají inspiraci ze svého okolí a zejména ze zelenohnědé duše lesa (proto se slovo Korpiklaani dá přeložit i jako „lesní klan“). Jejich hudba je plná vynikajících hudebních kousků. Je okouzlující a neomylně jako by zvala k tanci nebo aspoň k rytmickému podupávání a pohupování se. A jejich živá vystoupení? Jsou nabita nezlomnou energií severu a přímo vybízí k úsměvu, tanci, zpěvu a požívání chlazeného zlatavého moku s blahodárně vysokým obsahem vitamínu B.
Kapela Korpiklaani se k nám nadšeně vrací v rámci svého samostatného Tour k nové, dech beroucí desce „Tales Along This Road“ a navíc pokřtí nové DVD Masters Of Rock 2006! Oslavte s nimi i s námi hlasitě a naplno radost ze života a přijďte si zařádit do MASTERS OF ROCK CAFÉ ve Zlíně 23.10.2006 od 20:00 hodin!
 
Předběžný program večera:
 
  • 20:00 – 20:30 – Křest a velkoplošná projekce toho nejzajímavějšího z nového DVD MOR 2006
  • 20:45 – 21:30 – Silent Stream Of Godless Elegy
  • 22:00 – 23:30 - Kopriklaani
Vstupenky jsou k dostání v pořádající agentuře Pragokoncert na tel: 577 432 420 či 777 701 591, přes web stránky www.mastersofrock.cz na dobírku, v předprodejních sítích Ticket-Art, Ticketstream a Ticketportal (i na Slovensku) a ve všech obvyklých moravských předprodejích včetně baru přímo na místě činu, v Masters Of Rock Café ve Zlíně!

Zveřejněno: 28. 09. 2006
Přečteno:
3359 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář