ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

Crimson Moonlight, Ador Dorath, Rites Of Undeath a další...- info

Internetový magazín Combatant nám na konec ledna připravil skutečně lahůdkové mini tour, což znamená tři koncerty po ČR. Pouze headlineři Crimson Moonlight budou účinkovat na všech třech akcích, jinak se bude složení měnit, představme si všechny kapely:

Až ze Švédska přijede hlavní kapela ? Crimson Moonlight. Kapela existuje od roku 1997 a za dobu své existence stihla vydat EP ?Eternal Emperor? a cd ?The Covenant Progress?, ?Songs From The Archives? a nové ?Veil of Rembrance?. Styl se od prvního alba trochu pozměnil, od klávesového black metalu se na novém albu přesedlali CM spíše na hodně rychlý black/death, nutnou podotknout na velmi vysoké úrovni a s neuvěřitelnými výkony bicmana.

V ČR velmi populární Ador Dorath vydali před nedávnem nové album ?Symbols?, které je určitě důstojným nástupcem veleúspěšné prvotiny ?Adon Nin Edeleth Ador Dorath.? Koncertně jsou teď též velice aktivní, takže se určitě máme na co těšit.

Black/death metaloví Rites Of Undeath se vrátili ze studia, kde nahrávali v nové sestavě a začátkem příštího roku jim vyjde debutové album ?The Asylum?, takže se můžeme těšit jak na nové songy z tohoto alba, tak i na ty starší z dema ?Ritual Rape?. Mělo by vyjít v lednu, tak snad se ho dočkáme již na tomto mini tour.

Kopřivničtí atmosféristi Melissa mají za sebou demo ?Demo? a album ?Charms Of Doom?, které bylo hodnoceno vcelku kladně. Příjemný posluchačský zážitek.

Další z účinkujících kapel budou nadějní nováčci Symphonia Divina, kteří označují svůj styl jako psycho-dark metal. Po personálních problémech při rozjezdu se složení ustálilo a SD nyní dostává velkou šanci, jak se ukázat (doufejme) širšímu publiku.

Belligerence svým black metalem potěší jistě nejednoho příznivce černého kovu. Tato mladá šestice, se zpěvačkou za mikrofonem, má veliký potenciál. 

rozpis:

  • 26.1.06 ? El Diablo, Hradec Králové - Crimson Moonlight, Symphonia Divina, 20:00; 70 Kč
  • 27.1.06 ? Prostor Tančírna, Ostrava - Crimson Moonlight, Ador Dorath, Rites Of Undeath, Melissa, 19:00; 100 Kč
  • 28.1.06 ? Hells Bells, Praha - Crimson Moonlight, Rites Of Undeath, Symphonia Divina, Belligerence, 19:00; 100 Kč

links:


Zveřejněno: 30. 12. 2005
Přečteno:
3558 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář