Nejbližší koncerty
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

Pořadatelská agentura Conspiracy oznamuje, že páteční koncert RISE AGAINST a PLUS MINUS v pražském Roxy je kompletně vyprodán. V den koncertu na místě konání již neexistuje možnost zakoupit si lístek. Pořadatelé proto žádají zájemce, kteří nevlastní vstupenku na koncert, aby na něj zbytečně nejezdili.

Tento příklad snad poslouží jako ponaučení, že je lepší pořizovat si vstupenky vždy včas. To bude dost možná platit už o dvou blížících se akcích - koncertu BILLY TALENT, SILVERSTEIN & CANCER BATS, který se koná v sobotu 21. 11. v pražské Tesla Aréně (vstupenky na něj jsou v sítích Ticketpro i Ticketportal ) a rovněž o našlapaném večírku 13. 12. v Lucerna Music Baru, na kterém vystoupí THE BLACKOUT, HAND TO HAND, HOPES DIE LAST, DESTINE a TEMPLETON PEK - lístky na něj seženete rovněž v Ticketpro, a za zlevněnou cenu i přímo v pokladně Lucerna Music Baru.

Vstupenky na koncert STRIKE ANYWHERE (18. 12. v klubu 007) si můžete koupit za cenu 260 Kč na koncertech Rise Against v Roxy, Saving Joshua v klubu 007 a Saving Joshua v Boomerangu (Ostrava), následně pak od 19. listopadu za stejnou cenu v pražském hudebním obchodě Rocksters, a od tohoto data rovněž za 279 Kč v síti Ticketportal.

www.conspiracy.cz


Publikováno: 03. 11. 2009
Autor: Hanka