Nejbližší koncerty
HEIDEN – Andzjel

Česká crossoverová skupina ATARI TERROR se rozhodla pro změnu na postu zpěváka. Dosavadního Ludvíka Bohadla nahrazuje frontman českobudějovických Satisfucktion, Broňa Míka. Společně tak bude tvořit úderné frontmenské duo s Danem Kurzem. U jihočeských Satisfucktion se nic nemění a skupina nadále pokračuje ve své činnosti.

Důvody pro tuto změnu jsou hlavně tvůrčího charakteru. Přesto, že jde o situaci nepříjemnou pro všechny zúčastněné, na osobních vztazích s Ludvíkem se pro AT nic nemění. Ludvík působil v AT s drobnou přestávkou od počátků existence kapely a svým dílem přispěl k jejím dosavadním úspěchům. Ludvík s AT ještě vystoupí 14. 10. v Praze na Chmelnici (společně se švédskou skupinou No Hawaii) a 17.10. v Rumburku na akci Free Tibet.

AT již společně s Broňou jako exkluzivním hostem vystupovali v roce 2008 na koncertech v Jihlavě a Ostravě. Poslední tři srpnové týdny tohoto roku nakonec vyústili v oboustranné přesvědčení, že společná cesta je neodvratitelná. Chemie, která funguje mezi AT a Broňou je natolik nepřehlédnutelným úkazem, že mu jednoduše není úniku. AT již společně s Broňou pracují na novém materiálu pro novou desku.

Video upoutávku ke vstupu Broni do AT najdete dole.

Broňa Míka je zakládajícím členem skupiny Satisfucktion, která mimo jiné vystupovala před skupinami jako Dog Eat Dog, Waltari, Faith No More a Kiss. Mimo podia českých luhů a hájů navštívili např. i Holandsko a Anglii. V roce 2002 vítězí v celonárodní hudební soutěží Rock Made In Gambrinus. Satisfucktion vydali 5 alb a jedno EP. Mimo tyto aktivity hostoval např. na deskách skupiny Seven (společně s Kamilem Střihavkou, Honzou Toužimským a Doro Pesch).
Více najdete na www.satisfucktion.cz

Další informace na www.atariterror.cz

 


Publikováno: 12. 10. 2009
Autor: Hanka