Nejbližší koncerty
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

17.1.2008 Praka club 007 Strahov, Přelom druhé poloviny ledna.

Pro spoustu lidí poklidné období odpočinku a nicnedělání.Ne však pro partičku vyhulených grinderů TOTAL FUCKING DESTRUCTION !

Ve čtvrtek 17.ledna 2008 dorazí do Prahy na Sedmičku propagovat své zatím poslední studiové album "Zen and the Art of Total fucking Destruction ",které vyšlo letos u francouzké firmy BONES BRIGADE.

TFD je tlupa podivínů ,shluknutá okolo bubeníka BRUTAL TRUTH Ricka Hoaka a jejich podání grind core opravdu není tuctově klasické !

Během koncertu často zavítají jednou do noisových,jednou do jazzových a pozor i něco jako folkových (Fujtajbl,vyslovil jsem to) hudebních vod.Tudíž není divu,že je jedni milují a druzí nenávidí.A tak to má být přátelé !!!

TFD vznikli někdy v roce 1999 a za celkem krátkou kariéru už stihli objet pár světadílů a vydat pár dem,7"EP,splitek a regulérních CD.Na aktuálním evropském turné kapelu doprovodí holandští grindeři SUPPOSITORY,svižný to náklep mající v našich končinách zasloužený ohlas.Kapela je personálně propojena s další nizozemskou drtičkou F.U.B.A.R.

Na kontě už mají taktéž pěknou řádku nosičů a i třeba společná splitka s REGURGITATE nebo AGATHOCLES,(já vím ,to má každá kapela).Pro spoustu lidí budou právě oni vrcholem večera,tak uvidíme.

Zástupcem českého námrdu bude tento večer gorecoreové trio JIG-AI,které jasně patří k našim nejžádanějším kapelám doma i v zahraničí.


Publikováno: 18. 12. 2007
Autor: Márty