Nejbližší koncerty
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

Kosmopolitní česká electro metalová formace Galactic Industry zve všechny fanoušky stylů dark/gothic/electro/rock/metal na křest svého druhého CD Remake, který proběhne hned nadvakrát.

V sobotu 26. května v pražském klubu Matrix se tak stane za účasti stájových kolegů Greedy Invalid, kteří rovněž pokřtí své CD Dancing little flames, a hostů Six degrees of separation a Bajonet.

O týden později v pátek 1. června v Karviné si kapela křest zopakuje na akci Rocková Oáza opět za účasti Greedy Invalid a dalších kapel Dogma Art, Helpness a Ramayana. Kmotrem na tomto křtu bude samotný primátor Karviné Tomáš Hanzel, jeho náměstek Zbyněk Gajdacz a jako překvapení - speciální sudička, jejíž totožnost nebudeme zatím prozrazovat;-)

Nové klipy GALACTIC INDUSTRY

Před několika týdny kapela natočila dva nové videoklipy ke skladbám Law is nowhere (premiéra 23. května, Madhouse, TV Óčko, 22.30) a Lost man (premiéra 27. května 2007, TV Óčko, Hydepark, 11.00). Klip Law is nowhere je už k dispozici ke stažení na stránkách kapely http://www.galactic.cz

Kdo jsou GALACTIC INDUSTRY

Galactic Industry je electro metalová formace, která má za sebou kritikou velmi dobře přijatý debut Perfect life? Na konci března 2007 kapela vydala pod značkou Redblack/Animal Farm, což je nový sublabel brněnského vydavatelství Redblack productions, výše zmíněné CD s názvem Remake.

line-up:

  • George 13 - zpěv, kytara, programování
  • Andy - baskytara
  • Mira - perkuse
  • Enreker - bicí
  • Milada – zpěv

http://www.galactic.cz

stránky křestu: http://www.krestcd.wz.cz/

  • kapela: GALACTIC INDUSTRY
  • album: Remake
  • datum vydání: 30.03.2007
  • styl: electro metal

Pět let po úspěšném debutu Perfect life? přicházejí čeští kosmopolitní electro metalisté GALACTIC INDUSTRY se svou druhou řadovou deskou, nazvanou Remake. Oproti prvnímu cédéčku kapela znatelně přitvrdila nejenom po kytarové stránce, ale především pak v rytmice – v její nástrojovém obsazení najdete nyní kromě klasických bicích rovněž perkuse. Stejně tak došlo na pestřejší vokály – od melodického zpěvu (včetně ženského v podání hostující Lenky Machové z Ador Dorath) až po brutálnější výkřiky, které korespondují se samotnou textovou náplní alba. Ta se posunula od původních vztahových problému do ostře protestující společenské roviny. Z toho vychází i základní koncept desky Remake, která symbolizuje opětovné založení nové společnosti, ale tentokráte na jiné planetě, konkrétně na Marsu (viz samotný cover CD Remake). Oproti minulosti GALACTIC INDUSTRY posunuli rovněž image kapely do extravagantní polohy, v níž můžete poznat galaktického duchovního vůdce, manažéra, vojáka i dělníka. Zajímavostí na kapele je osoba předchozího bubeníka, kterým byl Marthus, v současnosti člen kultovních Britů Cradle of Filth.


Publikováno: 18. 05. 2007
Autor: Márty