Nejbližší koncerty
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

Brněnská brutal deathcoreová kapela SMASHED FACE hledá druhého kytaristu!!!

Po mnoha letech s jednou kytarou jsme se rozhodli doplnit naši sestavu o kytaru druhou, takže vyzýváme všechny, kdo by měl zájem, ať se neprodleně ozvou na níže uvedenou adresu.

SF mají za sebou dvě oficiální desky "Human: Earth Parasite" a "Virulet Procreation", dvě evropská a jedno ukrajinské tour a momentálně se pracuje na split 7" ep s CUTTERED FLESH, které by mělo vyjít na podzim. V plánu je samozřejmě třetí deska, hojné koncertování a další související aktivity.

Nová tvorba by se měla ubírat více experimentánějším směrem, přičemž vycházet se bude z brutal death metalu s velkým příklonem k death core a částečně i metalcore a důrazem na hledání nových zvukových cest a postupů.

Hledáme zručného a invenčního (new school) kytaristu s vlastním aparátem a zkušenostmi, znalostmi domácí i zahraniční scény, s časovou flexibilitou a hlubokým nadšením pro věc. Nejlépe z Brna či Vysočiny.

Veškeré info na:

LUBOŠ "FRED" KRISTEK, Za Potokem 49, Velká Bíteš 59501, Czech Republic - Europe, +420 776 192 783, icq: 384 833 343, e-mail: schizofred@quick.cz

www.smashedface.com

www.myspace.com/smashedfacecz

www.bandzone.cz/smashedface 


Publikováno: 15. 05. 2007
Autor: Johan