Nejbližší koncerty
  • 26. 10. 202420 let legendární Jedové chýše neboli Skleníku. Přát bla...
  • 26. 10. 2024– Arthemion – Interitus – Dark Angels – Sukkhu – Vstup: ...
  • 27. 10. 2024METAL THERAPY - Modrá Vopice (Praha) kapely: In the Abyss...
  • 28. 10. 2024Tady by se nabízelo na sebe hodit i nějákej ten halloween...
  • 08. 11. 2024Dostala se nám do rukou možnost pomoct legendárním Japonc...
  • 13. 11. 2024Švédská heavy metalová kapela Lucifer vyráží na turné, je...
  • 18. 11. 2024Benighted a Baest vyrážejí na turné a jednou ze zastávek ...
  • 21. 11. 2024https://pandemia-deathmetal.cz/ https://bandzone.cz/dysa...
DYING PASSION - Skylor

Po jarním americkém turné a prvních letních festivalech, přímo z Atén přijíždějí na Slovensko vládci symfonického death metalu - řečtí titáni SepticFlesh! A to za vydatné podpory dalších skvělých skupin od nás a ze zahraničí. Všechno toto proběhne v krásném a útulném prostředí pískovcového lomu Maringota, v blízkosti pohraničního města Skalica (10km od Hodonína), což pro dobrou dostupnost ocení i fanoušci z Moravy. Po loňském úspěšném koncertu Infected Rain jsme velmi rádi, že můžeme v lomu opět přivítat exkluzivní metalové hosty:

Headliner: SEPTICFLESH (GR)

SepticFlesh, kteří vznikli začátkem 90. let, patří mezi přední a nejvýznamnější kapely na symfonické death metalové scéně. Na svém kontě mají již 11 studiových alb, z nichž jsou mnohé považovány za průlomové na death metalové scéně. Jejich nejnovější album "Modern Primitive" získalo vynikající recenze a bylo označeno jako jedno z nejlepších alb roku. Toto konstatování lze spojit i s předešlými nahrávkami, které se často objevují v žebříčcích – top alb roku. Kapela od roku 2008 na svých albech spolupracuje s Pražským filharmonickým orchestrem, což dodává jejich hudbě monumentální rozměr. Hlavním strůjcem hudby SF je kytarista Christos, který komponuje a skládá i všechny orchestrální prvky. Hudba SF vás svým ztvárněním přenese do starověkého světa, kombinuje brutální riffy s mystickými a epickými tématy.
 SepticFlesh odehrály stovky koncertů a festivalových vystoupení po celém světě, přičemž vždy přinášejí nezapomenutelnou show plnou energie, atmosféry a jejich vystoupení jsou označována za hypnotická a podmanivá. Přijďte do lomu tuto atmosféru zažít na vlastní kůži!

Spolu se SepticFlesh přiletí i jejich krajané SCAR OF THE SUN (GR), kteří k nám do lomu přinesou modernější pojetí metalu, více melodií, progresivity a atmosférického vlivu! SCAR OF THE SUN jsou na scéně již 24 let a patří k předním uskupením na řecké scéně. Kapela má za sebou několik EU&UK tour, mimo jiné i se stylově spřízněnými Dark Tranquillity, Insomnium, Swallow The Sun a podobně. Jejich aktuální album "Interia" získalo skvělé ohlasy po celém světě a patří k nejsilnějším dílům, která kapela dosud vyprodukovala.
PRAEYA (AT) i přesto, že se jedná o „služebně“ nejmladší formaci jejich energií nabité vystoupení slibuje ve skutku výbornou show, určenou hlavně pro příznivce metalcoru a thrashcoru. Praeya je vyskládaná z ostřílených muzikantů a je jasné, že o této kapele budeme ještě hodně slyšet!
Domácí kapely asi není třeba podrobně představovat vzhledem k tomu, že na naší scéně působí již velmi dlouho a každý měl možnost se s nimi už setkat... a pokud ne, je třeba to rychle napravit!!)

Line UP
++ SEPTICFLESH (GR) - symfonický deathmetal
++ SCAR OF THE SUN (GR) - melodický a atmosférický metal
++ AEON WINDS (SK) - atmosferický black metal
++ PRAEYA (AT) - metalcore / thrashcore
++ HEIDEN (CZ) - sofistikovaný progresívní postblack metal
++ DEPRESY (SK) - atmosferický a melodický death metal
++ BLIND STREET (CZ) - oldschool nu-metal

Vidíme sa 29.6. v pieskovcovom lome nad golfovým ihriskom v Skalici. Nebude chýbať dobré pivo a jedlo.

Datum: sobota 29. 6. 2024
Začátek: od 15:30 hod.
Vstupenky
Predpredaj.sk: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/septicflesh-gr-a-dalsi-2024-06-29/
Tootoot.fm: https://tootoot.fm/sk/events/6625184ea2ec3d0a487dd89c
29€ - do 31.5.2024
31€ - od 1.6. do 29.6.2024
35€ - na místě
Děti do 15 let v doprovodu rodičů zdarma.
FREE CAMP + PARKING
Platba na koncertě jen v hotovosti. Nelze platit kartou. Možnost výměny korun za eura (ve stánku se vstupenkami) 
 


Publikováno: 24. 06. 2024
Autor: Johan

Fotogalerie