Nejbližší koncerty
HUSMAN FEST

Právě teď vychází dlouho avizovaná deska „Hybrid War“ kapely SHAARK. Nahrávka, dostupná na všech streamovacích platformách, je opět plná těžkých sociálních témat, která trápí a táhnou ke dnu naši společnost. SHAARK momentálně patří k nejstarším aktivním thrashovým kapelám na naší scéně. Ústřední duo úročí zkušenosti s koncertováním s americkou deathmetalovou legendou MASTER. 

Album „Hybrid War“ vychází na CD, LP a MC, objednávejte zde (https://www.sparkshop.cz/hledat/?hledat=shaark)

Desku „Hybrid War“ kapela pokřtí 17. února v Bzenci, kde kapela nezahrála bezmála dvacet let. Výběr pozvaných kapel je rovněž v jádru symbolickým, line-up je složen ze spřátelených kapel, které SHAARK pomohly buďto v začátcích či později na jejich thrashové cestě. A tedy: MASTER, TORTHARRY, HORRIBLE CREATURES, DISFIGURED CORPSE a MELANCHOLY PESSIMISM. 

Desku pokřtí všechny pozvané kapely společně a nebude chybět ani českému národu tak blízký zlatavý mok, speciálně uvařený pro tuto událost: „Kamarád a náš alternující kytarista Johny uvařil speciálně na křest pivo Shaark 11°, je z pivovaru Bombarďák,“ láká na koncert Baja. 


Publikováno: 16. 02. 2024
Autor: Johan

Fotogalerie