LLYR

Bratři a sestry, posíláme ze zákopů po e-mailových holubech náš nepravidelný newsletter a půjdeme rovnou k věci:

První podzimní den vyšlo album GRRRotesky na kazetách!!! Vzrušuje nás to, protože jsme na kazetách v 80. letech vyrůstali a hodně jsme toho s nimi prožili. Vinyly (tenkrát jsme jim říkali elpíčka), to byl pro nás tehdy královskej (a většinou nedostupnej) nosič, o kterém se jen snilo. Tu hlavní práci při objevování muziky odvedly kazety - to byl pravej dělník metalu, lidovka a dříč. Je super, že se tenhle nosič vrací, i když jako menšinová záležitost.
Jedná se o limitovanou, ručně číslovanou 100ks edici se sběratelskou kartičkou a hned po vydání jich dva tucty rychle zmizely, tak kdo po kazetě GRRRotesky toužíte, skočte si pro jednu bez otálení do našeho krámku, dokud nějaké jsou. 

Videoklip "Nasyp to do mě"
Máme pro vás připravenej i novej videoklip "Nasyp to do mě"! Tvůrcem je Michal Skořepa, v roli kněze-boxera uvidíte herce Jirku Vyorálka a natáčeli jsme mimo jiné v boxerském ringu klubu Muay Thai Brno. Každým dnem by měla proběhnout online jeho premiéra, můžete na něj číhat na našem webu, na našem Facebooku nebo na našem Instagramu.

"Aby z tebe tvý srdce nevytlouklo duši,
dej mu druhý - ať vzájemně do sebe buší.
Než začnou padat první rány,
obvazy měj nachystány."

V našem krámku taky najdete pár nových drobností, díky kterým je svět hned snesitelnějším místem. ;) Např. nové placky, tentokrát i ve větším formátu 32 mm, nebo unisex tašku přes rameno, do které se vám vleze messer, boxer i Molotov... zkrátka vše, co se může hodit na noční výpravě.
Poslední kusy LP GRRRotesky na červeném vinylu najdete v našem online krámku hned nahoře. Bylo jich jen 300 ks a jakmile zmizí, budou tu ještě klasické černé vinyly. Ty v krámku najdete taky... a kromě toho tam na vás čekají GRRRotesky na CD nebo taky trička GRRRotesky a spoustu dalšího.

ZAČÍNAJÍ PODZIMNÍ KONCERTY!!! Máme v playlistu pár nových nevergreenů a musíme/potřebujeme/chceme vás vidět! :) Tady jsou zatím potvrzené termíny:
7. 10. Děčín, Le Garage Noir
8. 10. Jablonec n. Nis., Klub Na Rampě
29. 10. Kroměříž, Stará masna
4. 11. Kutná Hora, Česká 1
5. 11. Hořovice, Klub Labe
11. 11. Prostějov, Družba
12. 11. Polička, Divadelní klub
16. 11. Brno, Melodka
25. 11. Uh. Hradiště, Mír
26.11. Bánovce nad Bebravou (SK), Celestial Help Fest

Jinak všechny aktuální termíny najdete v Koncertech na našem webu nebo v Událostech na Facebooku Insania.
A chceme upřímně poděkovat všem z vás, kteří si tu a tam vyberou cédo, vinyl, tričko nebo nějakou drobnou radost v našem e-krámku - pomáháte nám tím udržovat celý ten cirkus v pohybu! Vaše INSANIA.

https://insania.cz/


Publikováno: 05. 10. 2022
Autor: Johan

Fotogalerie