Nejbližší koncerty
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

Vyšla benefiční kompilace pro organizaci SANANIM, která třicet let pomáhá lidem, co berou drogy. Na kompilaci je více než 100 kapel a intrpretů napříč žánry (přes šest hodin hudby)! Zastoupeni jsou např. GRIDE, ARAN EPOCHAL, Vladimír Merta, JOLLY JOKER + P.B.U., DROM, DRUTTY, KULTRA!, INNOXIA CORPORA, ZEMĚŽLUČ, SLUT, UCHÁZÍM a spousta dalších. 

Poslechnout nebo zakoupit si ji můžete na Bandcampu

SANANIM: Už 30 let pomáháme lidem, co berou drogy. Máme dohromady 17 různých zařízení. Veškeré podrobnosti najdete zde: www.sananim.xxx
Přemýšleli jsme nad počinem, který by v těžké době podpořil naše klienty – lidi, co berou drogy hodně rizikově, většinou jsou na ulici, prostě nic moc dobrýho.
Věříme, že ze závislosti je možné se uzdravit, a to je naše nejpodstatnější poznání, které nám dává víru a naději do budoucna.
Tato myšlenka je za celým počinem, kompilace má konec konců svůj raison d'etre zakotven už v programovém prohlášení naší organizace SANANIM:
„Nechceme lhostejně míjet ty, kteří ztratili víru v sebe, druhé, lidskou existenci. Ty, kteří na své cestě životem hledali útočiště u drogy a poznali i její odvrácenou tvář, která se objevuje s neúprosnou logikou – tvář utrpení, bolesti, samoty, nesvobody, smrti. Chceme podat pomocnou ruku všem, kteří na to čekají, kteří volají své SOS. A varovat ty, pro které je droga Symbolem magického neznáma romantické vzpoury, únikem z nepřátelské skutečnosti.“
Hudba dává naději. Stejně tak my se snažíme dávat naději lidem, ztraceným někde daleko za horizontem, kam běžné oko nedohlédne.
Hudba nabízí blízkost. Stejně tak my se snažíme jít do blízkosti s lidmi, co blízký a bezpečný vztah nezažili hodně dlouho, možná nikdy.
Na kompilaci najdete obrovskou plejádu autorů. Nové písně, staré písně, nikdy nevydané věci, písně z šuplíku, živáky, demáče, věci, co byli složené speciálně pro tuto kompilaci. Všichni tihle autoři hrají všemožné žánry, a to se zobrazuje i na kompilaci samotné. Najdete tady od folku přes hardcore a punk po metal a řadu dalších žánrů. Ale něco mají všichni společné. Je to ochota pomoci, vzdát se honoráře, potvrdit, že jedna z nejsmysluplnějších věcí, co tady na světě můžeme dělat, je pomáhat.

Facebook

 

 


Publikováno: 14. 01. 2021
Autor: Bury

Fotogalerie