DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

Po dvou měsících je Pařát zpět i v těchto časech pro metal nelehkých. Vrací se tradičně za lidovou cenu s mnoha novými informacemi, ale i mnoha vzpomínkami. A také s reedicí demáčů MASTURBACE, které vychází poprvé na CD (8 stran booklet). Informace o tomto vydání čtěte ZDE  

96. číslo Pařátu oficiálně vyjde v pátek 23. října, rozesílat budeme pátek-neděle. Na Slovensko se bohužel v těchto dnech osobně nedostaneme, takže balíky na Slovensko budou odeslány v pátek 23. října z Česka na tři slovenské adresy a jakmile tam dorazí, započne jejich rozesílání prostřednictvím Slovenské pošty. Všechny odběratele ze Slovenska budeme informovat osobní zprávou.

Pro nalistování kompletního obsahu nového Pařátu klikněte na webové stránky magazínu ZDE, rovnou objednávat nový Pařát bez poštovného můžete ZDE. Jste-li ze Slovenska, objednávejte rovněž i bez poštovného přes formulář ZDE. Další informace pro slovenské čtenáře najdete ZDE.
Pokud budete chtít přibalit něco z Pařátshopu, vybírejte ZDE. Poštovné při zaslání Pařátu s CD, LP, TS… je tradičně 69 Kč u bankovních převodů a 99 Kč u dobírek, u poštovného na Slovensko je částka stejná přepočtená na eura. Pokud jste předplatiteli Pařátu (informace čtěte ZDE), rádi vám nabídneme ještě nižší ceny.


Publikováno: 20. 10. 2020
Autor: Johan

Fotogalerie