Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

Jsme zpátky ve hře! 
Bratři a sestry, máme za sebou první koncerty po morové ráně. V Českých Budějovicích i Hodoníně (kde jsme dokonce kázali na náměstí před kostelem) jste byli tak dokonalí, že nám to nabilo baterky téměř nukleární energií. Na našem Facebooku jsme zveřejnili nějaké fotky z obou koncertů, tak tam můžete hodit oko.

Začali jsme pro vás psát blog INSANIA A VIDEOKLIPY, kde najdete stručnou historii vzniku každého videa Insanie. Začíná v prehistorii a zatím jsme se zastavili u klipu Večer, kdy Freud zpíval basem.

Pomaličku se chystá druhá vlna grafiky, animací a videí pro skrytý obsah kouzelné knihy Kacířův kancionál! Až bude hotov, dáme vědět! Zároveň vznikají nevergreeny pro chystané nové album. Kromě Haka starýho Nicka je hotová Bomba v kabaretu (tu vám představíme na podzim i s videem), rozpracovaná je Neber si to osobně, Ses ztrapnil a Narvi svůj testosteron jinam - dáváme si záležet, abychom vás novými písničkami zahřáli u srdíčka.

Jak asi víte, letos moc hrát nebudeme, je pro nás prioritou připravit materiál pro nové album, ale do konce roku nás můžete vidět např. tady:
14.8. Nové Heřminovy, Rockem proti přehradě
15.8. Brno-open air? 
28.8. Punkáči deťom, fest., Letisko Trenčín
18.9. Bystřice n.Pernštejnem, Majáles Zubří země
16.10. Brno, Kabinet múz
17.10. Uherské Hradiště, Mír

Aktuální termíny a info najdete na našich stránkách a našem FB.

K té hezké hromadě merche na fotce v záhlaví bychom připojili následující text: Nietzsche si to tričko od Insanie nakonec nekoupil, ale až do smrti si to vyčítal. Neudělej stejnou chybu jako on‼️ Doplnili jsme v e-shopu všechny velikosti pro ostrý holky a drsný kluky. A protože i děti chtějí v létě zlobit, máme taky mrněcí velikosti! Celej tenhle vesmír báječných věcí, který na ulici vycukají oko každýmu zkušenýmu fízlovi, na Tebe čeká tady u nás!

Poly upozorňuje na pár posledních pár kusů limitovaného Kacířova kancionálu - pero namočené do černého inkoustu netrpělivě čeká, komu bude psát věnování. Taky můžete ještě vybírat z nádherných reprodukcí ilustrací od kOkiho.
Dále jsou tam nášivky, samolepky, tetovačky, placky a otvíráky a další drobná krása a radost, bez které se v létě neobejdete. 

Žijte blaze! Ježíš vás miluje, ale my vás milujeme víc! :)
Vaše INSANIA.


Publikováno: 17. 07. 2020
Autor: Johan

Fotogalerie