Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

Slovenské jednotky symfonického metalu chystajú prekvapenie a vyhlasujú konkurz na speváčku. 

NITRA. Slováci SYMFOBIA nedávno zaskočili svojich priaznivcov na sociálnych sieťach, kde oznámili, že hľadajú novú speváčku.

„Symfobia hľadá novú speváčku – mezzosoprán/soprán. Ak máš záujem, napíš nám správu,“ znela informácia na sociálnych sieťach jednotiek slovenského symfonického metalu. 

Táto správa je o to prekvapujúcejšia, že iba prednedávnom nahrali zbrusu nový videoklip k titulnej piesni aktuálneho albumu „Smog of Tomorrow“. 

Je jasné, že Nitrania chystajú prekvapenie. Početný zástup fanúšikov vedie rôzne špekulácie. Nateraz ostáva zahalené pod rúškom tajomstva či kapelu opúšťa jedna z dvoch speváčok alebo sa v skupine rozhodli prijať tretiu speváčku, čím by vytvorili opäť niečo nové a unikátne.

„Zatiaľ nebudeme prezrádzať bližšie informácie, pretože všetko má svoj zmysel. Fanúšikovia musia chvíľu vydržať. Dôvod, prečo hľadáme speváčku, sa dozvedia v správny čas,“ pridal na tajuplnosti klávesák a zakladateľ kapely František Molnár. 

Milé dámy, máte teda záujem byť súčasťou slovenskej skupiny SYMFOBIA? Chcete s nimi zdieľať jedno pódium, hrať v rôznych kluboch, či na známych festivaloch? Spĺňate hlasové podmienky, ktoré požaduje kapela? Tak neváhajte, ozvite sa na e-mail: symfobiaofficial@gmail.com. 

„Do mailu pošlite fotku a ukážku vášho spevu vo vyšších polohách. Nemusí to byť profi nahrávka, potrebujeme však počuť, čo je vo vás. Vybraným uchádzačkám sa ozveme. Už teraz sa tešíme na vaše ukážky,“ dodal na záver manažér kapely Stanislav Černák. 

www.symfobia.sk

Redakciu informoval manažér skupiny Stanislav „Stillborn“ Černák.


Publikováno: 14. 06. 2020
Autor: Johan

Fotogalerie