TELEPATIE VI

Kytarista a zpěvák Alesh AD, hrající souběžně v blackmetalové legendě Root, položil počátkem roku 2020 základní stavební kámen svého zbrusu nového projektu RAVENOIR.
Tvorba RAVENOIR se pohybuje na pomezí black a death metalu. Ačkoliv se může jevit, že se zatím nic neděje a je ticho po pěšině, není tomu tak. AD v současné době intenzivně pracuje ve studiu na realizaci debutového alba, jež ponese název "The Darkest Flame Of Eternal Blasphemy". Autorem veškeré hudby je Alesh AD. Pod texty jsou podepsáni baskytarista Igor Hubík a dvěma texty pro RAVENOIR přispěl Jiří BigBoss Valter, jenž bude také na albu hostovat. Alesh AD si splnil svůj velký sen a jako speciálního hosta přizval Andyho LaRocque (vlastním jménem Anders Allhage), což není nikdo jiný, než švédský kytarista, skladatel a producent, známý jako člen heavymetalové legendy King Diamond. Charakteristický rukopis jeho propracovaných melodických kytarových sól tak vyšperkuje eponymní skladbu "The Darkest Flame Of Eternal Blasphemy". Album by mělo vyjít počátkem příštího roku.
Alesh AD rovněž začal pracovat na své literární biografii - knize, jež bude zmapováním jeho 30leté hudební kariéry od raných počátků po přítomnost. Ještě letos ROOT nahrají jedenácté řadové album "Legenda Nizostratio".

Na snímku mistr Andy La Rocque v nahrávacím studiu Sonic Train Studios (Varberg / Sweden / 2020)


Publikováno: 12. 06. 2020
Autor: Johan

Fotogalerie