Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

WOHNOUT přicházejí s novým klipem k nové skladbě "Jsme na zkoušce v roušce". 

Na začátku bylo slovo. Přesněji řečeno, na začátku bylo slovo ROUŠKA. Před nedávnem jsme to slovo moc nepoužívali. Teď ho říkáme několikrát denně, s rouškou žijeme, chodíme ven, pracujeme. Což se tedy bohužel netýká nás, protože my nepracujeme. Nekoncertujeme, máme stop stav. A nudíme se. A proto vznikají zvláštní věci, šité na míru této svízelné situaci. Teď nemluvíme jen o nás, ale celkově o hudební scéně. Písní s infekční tematikou je už teď hodně a budou další. Dokud to neskončí.

Asi bychom nepřiložili polínko do ohně, pokud by v naší kapelní internetové diskusi nepadnul slogan Jsme na zkoušce v roušce. Přišel nám jako dobrý základní stavební kámen pro písničku. Zde je. Sešla se v ní příjemná sestava lidí, které jsme v písni chtěli mít a dovolili si je oslovit. Jsou to prvotřídní violoncellistka Terezie Vodička Kovalová, skvělá Dara Rolins, bravurní Oto Klempíř, perfektní Vašek Bláha, dokonalý Márdi, parádní Kuba Ryba, jedinečný Pokáč a naozaj bombový Dr Štefánik. Ve věci uslyšíte zpívat i producenta celé písně (a zároveň člověka, co stříhal klip) Michala Skořepu a také Milana Cimfeho, který písničku smíchal tak, aby se vám to líbilo.

Všichni jsme pracovali ve virtuálním studiu, každý nahrával doma, kde teď tráví čas kvůli nouzovému stavu. Byla to nezapomenutelná čtrnáctidenní spolupráce a všem zúčastněným patří veliké díky! Přejeme příjemný zážitek.

Wohnout

PS: Roušky z klipu zde: https://eshop.wohnout.cz/


Publikováno: 26. 04. 2020
Autor: Bury