Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
INSANIA

25. 2. 2017, Brno - Melodka

ONE TRIBE NIGHT VOL. 2 – Postcards from ARKHAM / Wolfarian / Open Access / Trolíla / Jeden kmen

Poslední sobotu v únoru (25. 2. 2017) rozezní brněnskou Melodku druhý ročník festivalu One Tribe Night. Stejně jako předchozí rok, půjde o večer s hudbou napříč žánry. Něco však mají všichni zúčastnění společné a to lásku k příběhům, fantasy a podporu výtvarně-hudebního projektu Jeden kmen.

Z kapel se můžete těšit na post-rock metalovou fúzi s filmovým nádechem v podání Lovecraftovských Postcards from Arkham. Symfonický folk metal v podání Wolfarian vás vtáhne do mýtů a bájí vikingů a polští power- folk metalový Open Access přinesou přes hraniční hory své slovanské příběhy.

Úplně mimo vody metalu se představí dva další projekty, Trolíla a Jeden kmen. Trolíla je one-women projekt kombinující hru na brumly s doprovodem na cajoon a sama sebe definuje jako lesní undergroundovou muziku. Jeden kmen je projekt, který v sobě míchá tribální fantasy ambient a akustické nástroje s neofolkovými vlivy. Obě vystoupení byla vytvořena přímo pro One Tribe Night.

Takže pokud ještě nemáte 25. 2. na večer program, udělejte si kroužek do kalendáře a dorazte na brněnskou Melodku!

 

POSTCARDS FROM ARKHAM jsou kukátkem do světa příběhů Howarda Phillipse Lovecrafta a cestou skrze nálady z jeho povídek v podání, jaké byste nečekali. Kapela hrající fůzi post-rocku s filmovou hudbou a metalem byla zrozená v Havířově, ale celým srdcem žije ve městě Arkham, daleko od tohoto světa. Na kontě mají dvě alba OCEANIZE a AE0N5 a je to jen pár dní co vypustili do světa nový videoklip One World Is Not Enough. Pokud i vám jeden svět nestačí, Postcards vám z blízka ukáží ten svůj.

https://www.facebook.com/PostcardsFromArkham

 

WOLFARIAN  jsou početná brněnská smečka hrající osobitý symfonický folkmetal se severskou tématikou. V jejich sestavě najdete kromě typických nástrojů také housle, flétnu nebo violoncello. Zpěvem si vás podmaní krásný melodický ženský vokál nebo patřičně do boje rozehřeje řízný mužský growl. Wolfarian mají na kontě debutové Far Away In the North. Které vydali v roce 2015.

https://www.facebook.com/Wolfarian

 

OPEN ACCESS z polského Krakowa kombinující folk a power metal jsou černým koněm večera. V jejich podání dostává metal se slovanským šmrncem novou tvář. Kapela má za sebou debutové EP s názvem Over a Mountain Peak a v Brně zahraje vůbec poprvé právě na One Tribe Night.

https://www.facebook.com/openaccessband

 

TROLÍLA je překvapením večera. Jde o jednotrolličí projekt, ve kterém se vám představí v hlavní roli brumle a vokál v doprovodu na cajoon. V podání Trolíli metal nehledejte, budete se pohybovat na vlnách lesní undergroundové muziky v textech v prastarých, dávno zapomenutých jazycích. Toto vystoupení vzniklo speciálně pouze pro One Tribe Night!

https://soundcloud.com/trolila/sets/karantena-koncert

 

JEDEN KMEN je název kapely, celého projektu a vlastně i večera. Hudební projekt, který v sobě míchá tribální fantasy ambient a akustické nástroje s neofolkovými vlivy, se loni vytasil pouze s krátkou ukázkou. Letos však dostanete celý příběh, který bude vyprávět plánované album. Svět Jednoho kmene na vás konečně promluví i jinak než jen skrze fotky!

http://www.jedenkmen.cz/hudba/

 

Kdy: 25. 2. 2017

Kde: Brno – Melodka

V kolik: od 18:30

Za kolik: 150,- na místě

https://www.facebook.com/events/377828955891040/


Zveřejněno: 13. 01. 2017
Přečteno:
3732 x
Autor: Niviat | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář