Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

klub Žlutý pes, Pardubice - sobota 24.5.2014

Osmé pokračování již tradiční nejen death metalové veselice MEMORY REMAINS  VIII je opět tu! Můžete se těšit na osm brutálně romantických kapel, které vám rozčísnou vaše pěšinky takovým způsobem, že na tuhle akci budete ještě dlouho vzpomínat. Pardubice jsou již dlouhou dobu jedním z hlavních středisek nejen death metalového undergroundu. Přijďte se podívat, jak to umí ve městě perníku roztočit.  Představí se vám:

Thrash deathoví MEAN MESSIAH, původně one man projekt, za jehož vznikem stojí multiinstrumentalista Dan Friml. Mean Messiah v červenci 2013 vydali debutové album “Hell”, které bylo vřele přijato jak kritikou, tak posluchači. Uznání si vysloužilo nejen na domácí půdě, ale i v zahraničí, kde nadále sklízí nadšené recenze.
www.meanmessiah.com

NEUROTIC MACHINERY. Metal, jenž stále mění svoje kontury. Jestliže dříve jsme o kapele slýchali ve spojení s pojmy jako death, thrash, progressive, můžeme prohlásit, že nově je možno připojit i žánr rock, počítejte ovšem s tím, že extrémně metalové kořeny zůstaly nezpřetrhány. S divokým vokalistou a třemi kytarami, které rozhodně nejsou jen do počtu, se můžete těšit na několik ukázek z připravované desky, stejně jako na průřez starou tvorbou.
http://bandzone.cz/neuroticmachinery
https://www.facebook.com/neuroticmachinery

GREEDHALE jsou crust – grindová mašina z Českého Těšína. Kapela "vznikla" v březnu 2012 přejmenováním Devastathor (po 14-ti letech existence) na Greedhale. Zasvěcení tedy již vědí, která bije a vám ostatním nezbývá nic jiného než se přijít přesvědčit, jak to těmto zabijákům hraje.
http://bandzone.cz/greedhale

Polští  deathaři THE DEAD GOATS jsou na scéně od roku 2011 a zpívají o samých zajímavých gore hororových věcech. Mají na kontě jedno album v roce 2012 a jedno EP v loňském roce. Jejich muzika je dynamická, šílená a brutální. Přistupují k ní s typickou pečlivostí s jakou to dělávají kapely z jejich země a i přes své mládí se do toho umí pořádně opřít.
http://instantclassic.bandcamp.com/album/path-of-the-goat
http://www.facebook.com/TheDeadGoats

BRUTALLY DECEASED si své ostruhy vysloužili již jako předkapely slovutných spolků, jako jsou DEMONICAL, INTERMENT, VADER nebo HYPNOS. Jsou zárukou toho, že odkaz švédského death metalu je stále živý. Jste milovníci starých GRAVE, DISMEMBER, ENTOMBED? Pak není co řešit! Kapela představí nejen písně i v zahraničí ceněného alba Dead Lovers Guide (2010), ale i songy ze brusu nového drtícího alba „Black Infernal Vortex“. Old school death metal nesmí nikdy zemřít!
https://cs-cz.facebook.com/brutallydeceased
http://bandzone.cz/brutallydeceased

FLESHLESS se pohybují na nejen české undergroundové scéně již dlouhých dvacet let. Jejich směsice grindu a deathu dovede rozproudit krev nejednoho fanouška. Ostřílení bardi z Děčína zase po dlouhé době zavítají do města piva a jsou rozhodnuti rozsekat V Pardubicích na malé kousíčky svojí energickou muzikou. Všichni milovníci grindu a deathu nesmí chybět v kotli pod pódiem.
http://bandzone.cz/fleshless

DYSANGELIUM jsou z Pardubic a hrají death metal v jeho pravověrné podobě. Jejich zatím poslední album s názvem „Maniachrist“ způsobilo menší pozdvižení mezi milovníky old schoolových melodií. Pořádná, energická porce deathu obohaceného o thrash, divoký zpěvák a bubeník jsou zárukou toho, že vás druhý den bude bolet pořádně za krkem. DYSANGELIUM jsou známí velmi divokými koncerty! Pardubičáci právě pracují na novém albu a tak určitě zazní i nějaké nové skladby! Pro deathové maniaky je tahle kapela povinnost!
http://bandzone.cz/dysangelium

PERVERSITY patří ke stálicím death metalového undergroundu již dlouhých 19 let. Tato slovenská drtící mašina vydala zbrusu nové zabijácké EP „Infamy Divine“, které sklízí jen samé pochvalné recenze. Větší příklon k temnotě dává vyniknout tomu pravému peklu. Přijďte podpořit kapelu, která hraje death metal svým temným srdcem!
http://perversity.bandcamp.com/
http://bandzone.cz/perversity
http://www.perversityband.com/
https://www.facebook.com/perversityband

Kde: klub Žlutý pes, Pardubice
Kdy: sobota 24.5.2014, 17:00 hod
Vstup: 200,- kč

Info:
http://bandzone.cz/akce/339284
FACEBOOK UDÁLOST


Zveřejněno: 20. 03. 2014
Přečteno:
3560 x
Autor: Asphyx | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář