Nejbližší koncerty
F.O.B. - Outside The Palace Walls

DYSCARNATE – And So It Came To Pass CD 2012, Siege of Amida Records

Britové Dyscarnate vydali své první ep Annihilate to Liberate v roce 2008 (jedná se tedy o poměrně mladou skupinu), přesto si již dokázali získat jméno na britské i světové death metalové scéně. Jejich debutové album Enduring The Massacre jim produkoval Chris Fielding z Foel Studios, který má za sebou spolupráci s Napalm Death nebo Primordial. Kritikou výborně přijaté album bylo vyhlášeno za nejlepší nové death metalové album ve Velké Británii. Následovalo turné s Cephalic Carnage, Psycroptic, Despised Icon a The Black Dahlia Murder. Nyní nám tito zabijáci přinášejí své druhé album And So It Come To Pass.

Po kratičkém intru v první The Weight Of All Things rozjíždějí své kytary a bicí a do konce se bez zpěvu valí v pomalejším tempu. To se rozjede do naprosto smrtícího v druhé skladbě In The Face Of Armageddon. A skutečně sebou přináší zkázu. Muzika však není pouze tvrdým nářezem, ale skrývá v sobě spoustu melodií. V půlce se přesune do pomalejšího tempa, aby na konci roztříštila vše, co je jí objeví v cestě. Slyšíme hned dva zpěvy, jeden klasický deathový growl a druhý trošku blackovější. Cain Enable začíná hardcorově, po minutě se však za řevu zpěváka opět rozjede do nejvyšších otáček. Dalo by se říct, že se jedná spíš o oldschoolovější death metal, ale přesto s příchutí moderního.V dalším songu A Drone In The Hive se pohybujeme v pomalejším tempu. I tady však zní vše naprosto mohutně a baví mě to. Engraving Ecstasy představuje od začátku naprostou palbu, která se změní v půli v pomalejší valící se death, ve kterém se skvěle střídají oba zpěvy. Ty patří k tomu přednímu, co posouvá desku o příčku výš, protože jejich vzájemná kombinace je hodně přitažlivá. The Promethean je hodně zajímavá zejména kvůli přechodům bicích z hodně pomalých, na ty nejrychlejší, punkovější a opět téměř do doomového tempa. Grinding Down The Gears přináší další tvrdou nálož. Co se týče grindu, kapela k němu jistě nemá daleko a prolíná jej s death metalovějšími melodiemi. Následují dvě pomalejší skladby Rise and Fall a Seizure a Seizure , závěrečná Kingdom of the Blind nám opět přináší kombinací rychlé a pomalé hudby.

Dyscarnate i tímto albem potvrdili, že patří k to lepšímu, co nám britské ostrovy nabízejí. Přinášejí ultra brutální skladby, které umí i zpomalit a přesto nám přinášejí chmurné myšlenky. Kombinace různých zpěvů přidává desce na zajímavosti - bez nich by se možná jednalo o další tuctovější death metalové album.  I čas necelých čtyřicet minut je dostačující a proto bych And So It Come To Pass s klidem všem doporučil.

Seznam skladeb:
  1. The Weight Of All Things
  2. In The Face Of Armageddon
  3. Cain Enable
  4. A Drone In The Hive
  5. Engraving Ecstasy
  6. The Promethean
  7. Grinding Down The Gears
  8. Rise And Fall
  9. Seizure
  10. Kingdom Of The Blind

Čas: 38:03

www.myspace.com/dyscarnate

Zveřejněno: 03. 04. 2012
Přečteno:
3563 x
Hodnocení autora:
7 / 10

Autor: Louluk | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář