Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
HEIDEN – Andzjel

Ve čtvrtek 23.2.2012 proběhlo v pražském Matrix klubu čtvrté základní kolo třetího ročníku soutěže metalových kapel MetalGate Massacre.

Ve čtvrtek 23.2.2012 proběhlo v pražském Matrix klubu čtvrté základní kolo třetího ročníku soutěže metalových kapel MetalGate Massacre, ve kterém se o vítězství utkali thrash metalisté Blackshard z Šenova, metalcore metalová formace Stormy Flight z Hranic, thrash metalisté Postmortem z Ryžoviště u Bruntálu, kteří nahradili vypadnuvší The Yours a slovenská death-acid kapela Revenge Division z Povážské Bystrice. Jelikož se tímto kolem uzavírala základní část celé soutěže, pro soutěžící kapely to znamenalo poslední příležitost na postup do semifinálových bojů.

I přes komorní atmosféru podaly všechny formace excelentní výkon. Celé dění bylo opět možno sledovat živě prostřednictvím online streamu na oficiálních stránkách soutěže.

Výsledek byl nakonec tento. Vítězem čtvrtého kola a zároveň tedy čtvrtým semifinalistou se stala kapela Revenge Division, která obdržela 27 hlasů. Druhé místo připadlo Blackshard s 19 hlasy. Třetí místo si vydobyli Stormy Flight s 11 hlasy a závěrečné čtvrté místo obsadili Postmortem s 8 hlasy.

Tímto tedy známe všechny čtyři přímé postupující do semifinále – Hellocaustor, Neurotic Machinery, Aposepsis a Revenge Division. Týž den rovněž skončilo hlasování o Divokou kartu MetalGate Massacre vol.3, která dvěma kapelám s nejvyšším počtem obdržených hlasů garantuje postup přímo do semifinálových bojů. V rámci letošního ročníku svůj hlas poslalo celkem 2131 fanoušků! A výsledek? První Divoká karta připadla ostravské trash-death kapele Eternity s 318 hlasy. Druhá Divoká karta připadla shodou okolností kapele Revenge Division, která v hlasování obdržela 278 hlasů, nicméně jelikož tito postoupili do semifinále jakožto vítěz čtvrtého kola, jejich Divoká karta byla postoupena třetímu v celkovém pořadí, rock-metalové formaci Gibon’s z Hazlova, kteří získali 195 hlasů.

Pro kompletaci semifinálové sestavy zbývalo určit tzv. nejlepší druhá místa, což znamená, že jsme porovnali, kolik hlasů obdržely kapely, které se umístily v základních kolech na stříbrné příčce a dvě s nejvyšším počtem hlasů rovněž postoupily do semifinálové části. Jedná se o death-acid formaci Keep On Rotting z Litoměřic a heavy metalisty Solar System z Havířova.

Nyní již tedy nic nestojí v cestě tomu zahájit semifinálová klání. To první proběhne v sobotu 17.3.2012 opět v pražském Matrix klubu. O postup do finále se utkají formace ETERNITY, KEEP ON ROTTING, HELLOCAUSTOR a NEUROTIC MACHINERY.
 
Začínáme ve 20:00. Klub bude pro návštěvníky otevřen od 19:00. Vstupné je jako vždy zdarma! Pro ty z vás, kteří se nemohou zúčastnit, bude k dispozici opět online živý přenos na webu soutěže.

Přijďte podpořit své favority! Těšíme se na Vás!

www.metalgate.cz

Zveřejněno: 01. 03. 2012
Přečteno:
3468 x
Autor: Coornelus | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář