Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

INHUMATE - Life CD 2004 - Grind Your Soul Production

Tak tohle je sííííla. INHUMATE si dali na čas s přípravou tohoto fláku (celkem tři a půl roku) a výsledek stojí za to. Skvostnej cover se spoustou barevných obrázků (:-o)) a veselých textíků, šestnáct masakrotózních grind skladeb a tři videa z Obscene Extreme 2003! No co byste eště chtěli? První věc ? No Answer ? žádný zbytečný zdržování, šup na věc ? rychlá jízda, která vás spláchne jako povodňová vlna do kanálu. Druhej vál ? A Trip ? no, prostě vejlet do útrob zvracející obludy ? tak nelidskej vokál se jen tak neslyší! Třetí zářez ? Blasted ? ááááááááá, setsakramentsky rychlý frázování spolu s brutálním řáděním pánů muzikantů vám opět nedá chvilku klidu. Další, ale fofrem, čtyrka ? Destiny? ? hodně bublající basa ? móc hezký, no a pak je to zas to samý :-) ? sebe zalykající se vokál a instrumentální sprint. Číslo pět ? Labyrinth ? hmmm, kytara zní jako zařezávající se cirkulárka, mňam. Šest ? I Want to kill Some..( Part 4) - tak to je ovšem pochoutka ? připomíná mi to Masturbační píseň Kamenáč Byll ? úder do bicích a hrábnutí do strun (tady ovšem bez zpěvu). Sedm ? Sickness is the Law ? nó jo ? nutí mě to skákat (a při skákání se špatně píše recenze :-)). Osm ? polib prdel kosum, Sons of Earth ? blééééééé, uuuuuuuu, chrrrrrr. Myslim, že už ani nemá cenu psát, jakej na mě každá píseň dělá dojem, protože by to bylo šestnáctkrát to samý :-) Vyjma šestnácté skladby, která je záznamem z koncertu, takže kromě chrchlodušení se a řvaní je tu i hezká francouzská mluva uvádějící každou změnu hudební destrukce jména XY za následující XZ :-) Celej matroš je natřásárna a klepárna jako praséééé. Bubenické orgie s vámi jistojistě zatočí a pěkně vás zgrindují! Basové písně hrdlořezné vám taky vbublají do mozku a kytarovej průjem vás bude taktéž nutit běhat a hledat místa odpočinku :-) Vokál? Mno?.vůbec se mi to nelíbí (:-p)? je to nahlas a nerozumim tomu. Ale je opravdu zasraně nahlas a zasraně kanální a zasraně, ale opravdu zasraně k zamilování. Nevěřim ani trochu, že zpěvák zpívá opravdu ty texty, které jsou v bookletu, páč sem několikrát zkoušel pečlivě poslouchat a orientovat se v textu, ale předem mi bylo jasný, že je to marná práce (a marná práce to byla :-)). Ale to zvracení vlastních střev mu jde dokonale. Okamžitě by moh kandidovat na první místo v anketě Zdechlej sup 2004. Já bych mu hlas poslal :-) Takže, vsadim třeba i dědova tráboše (kdyby teda děda nějakýho tráboše měl, a kdybych já měl nějakýho dědu) na to, že pokud máte alespoň trochu co dočinění s grindem a nebo deathem, tak se vám tohle album bude svinsky líbit. Je to náhul jako hovado a nefalšovaná grindová špica. Jestliže je grind spíše (z mého pohledu) vhodnější pro živou interpretaci, tak Inhumate mi vrážej svůj názor, že vono to de sprasečit i na CD! Ohledně videostopy, která je na CD (v obstojné zvukové i obrazové kvalitě) - že je to fakt divočina, a o tom se musíte přesvědčit sami, ale fofrem vole, nebo mi selže pistole?.

Čas: 41:36 min

Track list:

01.No Answer

02.A Trip

03.Blasted (History of a Dive)

04.Destiny ?

05.Labyrinth

06.I Want to Kill Some..( Part 4)

07.Sickness is the Law

08.Sons of Earth

09.The Figur

10.For Lust

11.N.D.S.

12.The Skorpion

13.Thank You

14.Rage

15.One Day

16.Life?

www.inhumate.com


Zveřejněno: 11. 07. 2004
Přečteno:
3313 x
Hodnocení autora:
8 / 10

Autor: Kýbl | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

12. 07. 2004 21:04 napsal/a kybl
zvuk
napsal sem "v obstojne zvukove i obrazove kvalite" coz je podle me pravda, obrazove je to prumerny a standardni a zvuk? no, mozna ze je "jaksi z prdele vylezajici", ale me se to libi :-p je to pravej ostrej a zdrcujici grind sound:-)))))) jojo, chapu...holt sem byl tak nadsenej z toho alba, ze sem chvalil a chvalil...
12. 07. 2004 01:37 napsal/a Halbi
no todle?
víceméně s recenzí souhlasím, i když minulá deska byla dle mého gusta lepší!!! ale co mne zaráží je hodnocení videobonusu - nechápu na čem si to sledoval, ale dle mého to moc kvalitní neni, hlavně zvuk je jaksi z prdele vylézající!!! to jen tak na upřesněnou!!!!