Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

Část třetí - Bude třetí světová válka v roce 2010?

Uběhly skoro čtyři roky od zveřejnění prvního dílu o proroctví, kde jsme se zabývali  převážně Nostradamem a jeho centuriemi. Druhý díl jsem pojal více vědecky a proložil jsem jej předpověďmi z Bible. Od té doby mi nic z této oblasti nepřelétlo přes nos. Až nyní, při rozpravě nad pivkem, mi Venca z Metalforeveru řekl o jisté Bulharce, která předpověděla na konec roku 2010 světovou válku. Stejnou válku údajně předpověděl i Nostradamus. Ve třetím pokračování bych tedy rád představil onu záhadnou paní a trošku zauvažoval o pravděpodobnosti nové války v blízké budoucnosti.

Problém je, že ani po intenzivním hledání jsem se příliš podrobností nedozvěděl. Vangelia Gustherová, mezi svými přezdívaná baba Vanga, prý předpověděla 7000 událostí, z nichž se údajně 80 % splnilo. Mezi těmi splněnými byly například tyto: Útok na dvojčata, smrt princezny Diany, pád Sovětského svazu, datum Stalinova úmrtí… a mnoho dalších. Tento krátký seznam úspěchů slepé vědmy přinášejí všechny dostupné zdroje. Ani jeden však nenabídl přesné znění proroctví před událostí. Po bližším cestování po internetu jsem zjistil, že informace o Bulharce přinesl Blesk v roce 2008 a ostatní tento článek pouze opsali. Nicméně to nevzdávejme a pojďme se podívat, na co se můžeme v příštích letech těšit a co k tomu napovídá:

  • 2008 - Pokusy o atentát na čtyři hlavy států. Konflikt v Indonésii (Indii? Hindustánu?). Toto je jedním z důvodů třetí světové války.
  • 2010 - III. světová válka začne v listopadu 2010 a skončí v říjnu 2014. Začne jako obvykle (konvenčně), pak se ale použijí jaderné a chemické zbraně.
  • 2011 - V důsledku jaderného spadu na severní polokouli byly ponechány svému osudu všechna zvířata a vegetace. Pak muslimové povedou válku proti Evropanům s chemickými zbraněmi.
  • 2014 - Většina lidí trpí rakovinou kůže a jiným kožním onemocněním (jako důsledek chemické války).
  • 2016 - Evropa bude téměř prázdná (pustá).
  • 2018 - Nová Čína se stává světovou velmocí. Rozvojové země zase ovládají vykořisťovatelé.
  • 2020 - Vše ze Severní a Jižní Ameriky se zformuje (včlení) do Svaté říše z Británie.
  • 2023 - Menší změna v zemské oběžné dráze.
  • 2024 - Svatá říše z Británie začne ovládat Nový Zéland, dobyté Japonsko a část z Indočínského poloostrova.
  • 2025 - Evropa je stále málo osídlená (obydlená).

Tak předně si můžeme všimnout, že v předpovědi není ani zmíňka o ekonomické krizi, což je jedna z nejzásadnejších zpráv tohoto desetiletí.  Dále, nepamatuji se, že by v poslední době byl zabit nějaký prezident, nebo byl nějaký pokus, který by stál za zmínku. Ano, v dubnu 2009 zatkla policie muže syrského původu, který plánoval atentát na amerického prezidenta. Ovšem otázka je, zda tento pokus můžeme brát vůbec v potaz, když se atentátník nedostal ani k činu. A na Obamu si určitě brousí zuby kdekdo nejen z muslimského světa. Nejzásadnější atentát v totmo období můžeme přijmout snad jen ten polobotkový na George Busche.

Zajmavé je, že se najednou vyrojily přepovědi na stejnou událost od Nostradama na rok 2010 až 2014. Zde už jsou jejich záznamy dané. Časové určení je zde složité, nicméně Nostradámus údajně předpovídal velkou válku po pádu berlínské zdi. Zde stojí za zmíňku, že při troše fantazie můžeme najít odkaz na světovou krizi ve verši:

Pět set hvězd, které se ukážou - dny zrání. Z jedné mazané ženy vzejdou dva samostatní princové.

Což je vysvětleno takto:  Pět set států světa čekají dny zkoušky.

Nutno dodat, že ještě před nástupem ekonomické krize, tudíž je ten výklad věrohodný.  Nicméně, když se na to proroctví podíváme logicky  a zvláště na obrat – dny zrání… Nemá toto sousloví tak trošku opačný význam? Tudíž není to proroctví spíše pozitivní? Druhá část už pak může jen ukazovat, že z politiky vzejdou dvě silné osobnosti.  Pojďme ale dál:

Čtyři nájemní vrahové - strašlivá válka nastane. Velký nepřítel lidského rodu. Bude ještě horší ten děd - jedenáctka zplodí dvě války.  Železem, ohněm, vodou - krvavé a nelidské

Toto proroctví se údajně týká roku 2010.  Pro nás je důležité, že podobně předpovídá i Vanga, která tuto událost směřuje do roku 2008. Také je důležitá jako záminka k započetí války. I přesto, že planetu válcuje hospodářská krize, nevidím důvod, proč by měla Evropa vstupovat do velkého konfliktu.  Pokud by se ovšem odehrál organizovaný útok proti nejvlivnějším hlavám světa, je možné, že by přišel silný vojevůdce, který by získal podporu pro masivní válku, pravděpodobně proti muslimskému světu odkud má útok vzejít. Tento vojevůdce by měl být podle Nostradama starý… Jedenáctka pak značí rok 2011. Co se týče toho označení, tak to může být opět zavádějící. Nicméně pozoruhodné je, že Nostradamus trefil město konání letních olympijských her v roce 2008 – Peking. Můžeme se tedy domnívat, že zmíněná proroctví se skutečně váží na naší současnost. Dále je tam opět zmínka o hospodářské recesi:

Po velké bídě se lidstvu bída ještě větší blíží. Ve žlutém městě se staletí velký kruh na počátek vrátí. Mléko, krev, hlad, válka a mor pršeti budou. Na nebi oheň spatřen bude, za ním ocas z jisker, při konání velkých her.

Dále už pak máme zprávy z probíhající války:

Urna telete - když přijdou roky rad, které se samy vzdávají. Říká stádo plašit - z obavy před vítězným princem. Budou hojně provázeny sestrami hnisavých vřídků. Částečně se nestaly samotkami.

Dvě války, provázené žízní, povede starý vůdce ve čtyřech letech. Mimořádného dne - syn zapře hlídače. Uprostřed moci života, přijde smrt drsná a dlouhá v jedenáctém. Senát na ostrově umírá dlouze a lehce.

Mezi nízkými - nezbytnost znovu koupených zvířat. Jeví se deset - vedeno k vítězství ve větru dvoupolitické ligy. Schovaní vojáci řídí hrozivé zbraně. Ne daleko čas vyzkoušení protipólného města.

Z výše uvedených veršů je nejzajímavější ten třetí. A sice proto, že koresponduje z biblickou apokalypsou. Zde jsou příklady. Deset znovu koupených zvířat vedeno k vítězství.

Tu jsem viděl, jak se z moře vynořila dravá šelma o deseti rozích a sedmi hlavách. Ne těch rozích deset královských korun a na hlavách jména urážející Boha. (Apokalypsa 13/1)

Deset rohů, které jsi viděl, je deset králů, kteří se ještě vlády neujali, ale v jedinou hodinu přijmou královskou moc společně se šelmou. (Apokalypsa 17,12)

Vědma Vagna o detailech války mlčí, ale je jasné, že kdyby byly použity jaderné zbraně, našli bychom spousty veršů o tvrdé válce jak v Bibli, tak u Nostradáma. Proroctví jsou fascinující a snad právě proto mají spoustu děr. Když to shrnu. Tak předně o Vagně toho moc nevíme. Hovoří se o podvrhu, kdy si údajná vědma vypůjčila verše od Nostradáma. Proto jsou si proroctví tak podobná. Navíc nemáme důkazy o splněných proroctvích a to, že zřejmě jediný, kdo se v Čechách zmiňuje o vědmě, je bulvár, také na věrohodnosti moc nepřidá.  Co se týče Nostradama, tak o výkladu a datování jeho centurií jsem se zmiňoval již v prvním vydání. Je to značně komplikované a chyba se může stát velice snadno. Častokrát jsme vedeni fantazií přepisovatelů veršů, než samotným autorovým sdělením. Celá a neomylná pravda je pouze v přítomnosti a jediné, jak se můžeme přesvědčit o pravdivosti výše uvedených proroctví, je počkat minimálně jeden rok, než se dovrší výše uvedená data. Dokud se neodehraje atentát na čtyři státníky, můžeme být klidní.

Já osobně věřím, že nic takového se nestane, ačkoliv se často nechávám slyšet v negativních proroctvích. Skutečně se obávám o život amerického prezidenta a když tak sleduji zprávy, tak i o životy nás všech. Muslimský svět zcela jistě zaútočí. Ale na to je ještě příliš brzy. Nejdříve si do Evropy díky příliš liberální demokracii pustíme miliony muslimů, aby poté ovládli naše parlamenty ve volbách (i v Čechách už jeden takový pokus byl), třeba ani nebude zapotřebí síly. Možná ale  i díky tomu máme k válce blíž než si všichni myslíme.

Závěrem ještě jeden link o kolonizaci světa:

http://www.skodaspartak.cz/muslim.html


Zveřejněno: 15. 01. 2010
Přečteno:
6595 x
Autor: Ifa | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

11. 03. 2011 09:52 napsal/a an
souhlas
reaguji na předchozí příspěvky,jsou dle mne zcela mimo téma,zajímalo by mne jak to vidí aktuelně nyní v 2011,jesli si tedy všimli nepokojů muslimů
20. 02. 2010 20:30 napsal/a g...cz
no
nejsem omezený, vy jo...? http://www.youtube.comwatchv=LUKChhg5oy0&feature=related
17. 02. 2010 00:09 napsal/a Tibor
:D:D
DW: Tiež mi tu asi niečo uniká ako tak čítam :D a úprimne toto bol najsuchší článok z tých 3, osobne som o tej babke ani nepočul skôr som čakal nejaké súvislosti okolo 2012 :D
16. 02. 2010 21:25 napsal/a goremasterpiss@seznam.cz
Mluvím s urážlivou ženskou
Já sjetý nejsem. Žádné sympatie jsem tady nevyčetl, ani to jak řeší věci, spíš bych to viděl jako pochybnosti o sobě. Mluvím o kvalitě toho jak žiješ, bydlení tam taky patří.
16. 02. 2010 20:33 napsal/a DW
Lol
Buď sem sjetej já, nebo von, jenom řeknu že moje sympatie k českýmu národu a tomu jak řeší věci jsou dost ochablý a už žiju v kanále :D.. No nic jdu se taky vožrat abychom na tom byli stejně :D