Nejbližší koncerty
TELEPATIE VI

12.11. PRAHA, Klub Roxy 13.11. ZLÍN, Masters Of Rock Café

Dobré zprávy pro milovníky finského melodického metalu! Mladí, populární Finové SONATA ARCTICA potvrdili na listopad a prosinec 2009 Evropské turné, čítající momentálně 26 koncertů v 15 zemích Evropy. A pozor! V rámci tohoto turné zavítají také na dva koncerty přímo do samého srdce Evropy, k nám, do ČR! SONATA ARCTICA se představí ve čtvrtek 12.11. v PRAZE, Klubu Roxy a v pátek 13.11. ve ZLÍNĚ, Masters Of Rock Café! Kapela vydala nově re-edici svých prvních dvou alb „Ecliptica“ a „Silence“, jako dárek svým věrným fanouškům.

SONATA ARCTICA vzniká v roce 1996 na koci světa, v severní části Finska, v městečku Kemi, původně jako Trickly Beans, pak Tricky Means a konečně od roku 1999 Sonata Arctica. Jejich hudebním vzorem je kapela Stratovarius. Už jejich první singl „UnOpened“ atakoval přední místa ve finských hitparádách a debutová deska „Ecliptica“  byla vysoce ceněna po celém světě. V roce 2000 pak vyrazila kapela na evropské tour se Stratovarius. I další desky se setkaly s celosvětovým uznáním a kapela koncertovala po celém světě s Gamma Ray, Nightwish nebo Iron Maiden. V roce 2006 vydávají CD+DVD „For The Sake of Revenge.  V roce 2007 pak vychází album „Unia“. Všestranně vyspělé hudební dílo, prošpikované vskutku heavy party i překrásnými melodiemi. Skutečný balzám na duši i uši pravého metalisty. Každé živé vystoupení kapely je skvělým a neotřelým dobrodružstvím, po jejich loňském přestavení na Masters of Rock je nyní přivítáme v komorním klubovém prostředí! Bude to fantastický, nezapomenutelný zážitek!

Předprodej vstupenek na oba koncerty byl zahájen!
Vstupenky za super zaváděcí cenu, platnou do konce června 2009, jsou k dostání v předprodejních sítích Ticket-Art, Ticketportal (i na Slovensku) a Ticketstream, na baru v Masters Of Rock Café ve Zlíně na Čepkově u pořádající agentury Pragokoncert na tel: 577 432 580, 224 234 602 či 777 701 591, na e-mailu:
dupalova@pragokoncert.com a na stránkách www.mastersofrock.cz na dobírku a ve všech obvyklých moravských předprodejích.


Zveřejněno: 10. 06. 2009
Přečteno:
3267 x
Autor: Hanka | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář