Nejbližší koncerty
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

Za podpory časopisu Spark, rádia Hey a dalších mediálních partnerů vč. Fobiazinu slibuje pořádnou zimní bouři moravské turné tří žánrově odlišných metalových kapel- Vidocku, Hyperionu a Innocens.

Zatímco Vidock slibuje crossover metalovou smršť s představením materiálu nového CD, ostravští Hyperion pak předvedou instrumentální nářez v podání tří violoncell a bicích s vlastní autorskou tvorbou.

Třetí kapelou turné je gothic metalová kapela Innocens snoubící nezaměnitelný ženský operní vokál s barevnými hudebními plochami. O vzrůstající oblibě těchto kapel svědčí účast na mnoha prestižních koncertech a festivalech v ČR i v zahraničí. Tomu, že kapely mají nakročeno do metalové Evropy, napovídá pohled na webové stánky kapel - kromě koncertů domácích koncertují v Rakousku, Německu, Slovensku a Polsku.

Celé zmiňované turné začíná 15.2. ve východočeské Litomyšli, ale pak se již nezadržitelně přesouvá na Moravu : 22.2.Přerov - klub Šuplík, 23.2.Brno - Favál, 29.2.Karviná - Hard Café, 1.3.Frýdek - Stoun, 7.3.Ostrava - Tančírna, 8.3.Krnov - Kofola a 15.3.Vyškov - B 29.

Začátky jsou v 19:30 a ve všech místech je jednotné vstupné 100,-. V rámci koncertů kapely slibují soutěže o ceny, autogramiády a různá další překvapení. A hlavně spoustu kvalitního metalu, kterého není nikdy dost.

Internetové stránky kapel:


Zveřejněno: 22. 01. 2008
Přečteno:
3430 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář