Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
Heathen Convention 2024

Není tomu tak dávno, co plzeňský lesní ansámbl Trollech vypoklonkoval kytaristu Johanese. V lesní říši zůstali Asura s Morbivodem sami a odehráli tak většinu letošních koncertů.

Situace se ale významně změnila a kapela bude od 1. listopadu 2006 pokračovat opět ve třech. Nevrací se ale bývalý kytarista, nový člen bude překvapivě obsluhovat bicí soupravu. Kapela oficiálně živého bubeníka nehledala, Morbivod dokonce po nahrání alba Skryti v mlze prohlásil, že další projekt bude s automatem a nepočítá ani s hostujícím bicmenem. Ale náhoda opět sehrála  svou roli.

První neoficiální koncert v nové sestavě proběhl minulý týden v Přešticích. Nový tlučmistr sice ještě oficiálně nevystoupil, ale na koncertu samozřejmě nechyběl. A prožil si křest ohněm. Morbivod se rozhodl pro poslední zkoušku – a novic v ní uspěl. Obsluhu discmanu s bicími zvládl bravurně a lano následovalo okamžitě po skončení setu Trollech. A taková nabídka se samozřejmě nedá odmítnout. Nový člen se rozhodl, že svůj pseudonym, který je v metalovém světě dostatečně známý, měnit nebude. Takže mometální sestava Trollech je následující: Morbivod – kytara, Asura – basa, Goro – bicí.

A právě Goro uvízl v naší síti nedlouho po vydání oficiálního prohlášení lesní pošty z pod hradu Radyně.

Dr. Kydy: Tak jak se momentálně cítíš?

Goro: Cítím se normálně.

Dr. Kydy: No počkej, normálně. Dostal jsi se do skvělý kapely, to je sen skoro každého hudebního publicisty.

Goro: Ale jo, dobrý je to. Trollech má jméno, kluci jsou v pohodě a já taky.

Dr. Kydy: Jaká bude tvoje role?

Goro: Zatím budu pokračovat v tom, co už je vyzkoušený. V budoucnu bych se rád podílel i na rozvoji skupiny a protože se zatím cítím silněji s tužkou, rád bych se podílel na textech. Ale první co udělám, bude samozřejmě vylepšení mého nástroje. Starý Asurův discman má jedno tlačítko ošoupané, takže se poohlídnu po nějaké špičkovější technice. Příští koncert už bych rád absolvoval s klukama na pódiu čelem k fanouškům. Přemýšlím samozřejmě o dálkovém ovládání, protože zvukař je na opačném konci sálu a nehodlám na konci každé skladby běhat sem a tam.

Dr. Kydy: Kluci se většinou na koncerty malují, přemýšlíš o tom taky?

Goro: Samozřejmě, nebudu přece kazit image Trollech.

Dr. Kydy: A už máš vymyšlený barvy a tvary?

Goro: Zatím mám jasno v barvě, protože k naší lesní lyrice pasuje nejlépe zelená. Tvary si ještě nechám projít hlavou, ale určitě sáhnu pro inspiraci do přírody.

Dr. Kydy: A co psaní do Fobie? Budeš na to mít při náročném působení v kapele čas?

Goro: No je pravda, že teď mi kapela zabere spoustu času. Ale hraní mi otevře zase jiné obzory, poznám tuhle branži z druhé strany. Takže bych rád pokračoval i v tom psaní.

Dr. Kydy: Díky za rozhovor a mnoho zdaru v kariéře hudebníka.


Zveřejněno: 29. 10. 2006
Přečteno:
3881 x
Autor: Dr. Kydy | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

15. 03. 2007 12:36 napsal/a čorny
vypoklonovali?
hehe...dyt morbivod s asurou vyhodili johannese kvuli tomu ze to nezvladal najednou kapelu a vejsku kdyz ted mel posledni semestr, prej byl \"destruktivni clen kapely\"....jinak grutuluju Goro
03. 11. 2006 09:08 napsal/a Corbow
neskutecne
snim ci bdim? co to? krocan bezi morem? Toho bubenika vezmu klidne ja, ale moje podminka je prave caste odhalovani prsnich dvorcu.....A co se tyce konzumace alkoholovych napoju...jak rika diplomn inzynyr compjutr fachman Bendis:\"Pro ten nas alkoholizmus jsme si nasli dobrej konicek.\".:))))
02. 11. 2006 21:16 napsal/a Dharm
:)
No Yvore, ty se moc nesměj... 2Goro, no nevim jestli bychom Tě chtěli, ikdyž možná jo... teď ještě aby Tě Morbivod uvolnil...:-))))))))
02. 11. 2006 17:38 napsal/a Yvor
:-)
:-)))))))))))))
02. 11. 2006 13:52 napsal/a goro
2 Dharm
Ano, ano. Pouze mladi, ktere Ti vsichni zavidime, je dostatecnou omluvou pro neznalost tak zasadni postavy. Goro, bilý pes je BMW mezi serialy pro mladez, které uz, certuzel, na nasich stanicich asi neuvidime. Velika chyba! Opravdovy pure fucking armageddon a majstrstyk japonske kinematografie :o))) O tom proc jim jsem se radeji nebudu sirit :o))) Nu a truczin... Posledni rijnovy den jsem se dozvedel ze jsem bubenikem, takze toho casu nebude tolik :o))) Ale jestli jeste Rites... hledaji obsluhu bicich, mohl bych to vzit jako melouch. Tedy pokud bude vyhodna smlouva a nebudes prilis casto obnazovat sve prsni dvorce na zkouskach :o)))