Nejbližší koncerty
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

Fear My Thoughts – Hell Sweet Hell CD 2005, Century media

Abych se přiznal, od „Hells Sweet Hell“ jsem mnoho nečekal a o to víc jsem překvapen. Předchozí počin „The Great Collapse“ mě příliš nepřesvědčil, toto album je však přesvědčivé více než dost.

Nezbytné intro a melodický hc/thrash/death vyjíždí na plný plyn. Ačkoli styl, který produkují Fear My Thoughts, je v současné době velmi oblíben, což přináší také trochu strnulost stylu a spoustu kapel, které se přes usilovné snažení nedostanou nad lepší průměr, FMT jsou jinde. Hoblují si to po svém, hodně melodicky, ale ani ten správný mazec nechybí a na záplavu kapel pod sebou mávají z hodně velké výše, kam se svou originalitou vyhrabali.

Zvuk je normální. Toto označení asi mnoho nevypoví, myslím to asi tak, že když tuto kapelu vydává firma Century media, musí mít dobrý zvuk a to taky má, ovšem v rámci takto velkých kapel se však nejedná o nic nového či super originálního. Možná bude lepší napsat: zvuk je povedený. A nebyl bych to já abych neurčil své favority z playlistu. Na prvním místě bezkonkurenčně „My Delight“ což je naprosto úžasné atmosférické pojetí balady, trochu okořeněné melodickým švédským deathem s rychlými kopáky, které v celkově pomalé struktuře lahodí mým uším. Nejrychlejší věci jim jdou také pěkně od ruky, ovšem zde se nejvíce střetávají s průměrem. Toto však naprosto přebíjí song „Dying Eyes“, který si pevně a jistě drží druhé místo na mém pomyslném žebříčku.

U takového alba není třeba více slov, poslechněte, uvidíte...vřele doporučuji! Fear My Thoughts to rozjeli skutečně pěkně, už se těším na nové album, které by tu mělo být zanedlouho.

Čas: 49:34

Seznam skladeb:

  1. Intro
  2. Windows For The Dead
  3. In The Hourglass
  4. My Delight
  5. Sweetest Hell
  6. Dying Eyes
  7. Sadist Hour
  8. The Master´s Call
  9. Ghost Of Time
  10. Satisfaction Guaranted
  11. The Fighting
  12. ...Trying To Feel

Web: www.fearmythoughts.com 


Zveřejněno: 21. 09. 2006
Přečteno:
3403 x
Hodnocení autora:
9 / 10

Autor: Dharm | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář