HUSMAN FEST

18. 3. 2024, Praha - Futurum

  • 18:45 doors
  • 19:30 – 20:00 WAYFARER
  • 20:15 – 21:00 SVALBARD
  • 21:30 – 23:00 ENSLAVED

Svíci předprodeje sfoukneme o půlnoci před koncertem.
Poté si můžete zakoupit vstupenky i na místě.

Pro znalé není třeba Enslaved představovat. Více než tři desetiletí neúnavného objevování vyneslo kapelu do pozice ikony metalového světa. Jejich jedinečná směs progresivního black metalu posunula hranice, zbořila očekávání a inspirovala nespočet dalších. Jejich šestnácté album "Heimdal" představuje odklon i návrat ke kořenům, které se formovaly před více než třemi desetiletími při bouřlivém zrodu norské blackmetalové scény.

Svalbard, neochvějný kvartet z Bristolu, se na nahrávkách i na pódiu vyžívá v tvrdé, brutálně upřímné hudbě, která neponechává žádný prostor pro dvojznačnost. Jejich jedinečná směs euforického black metalu, post-rocku a d-beatu zahrnuje překvapivé vlivy - od jemných, truchlivých vokálů až po progresivní kytarové linky. Celosvětové uznání si získali svým třetím albem "When I Die, Will I Get Better?" v roce 2020 a upevnili si tak svou pozici na undergroundové scéně. Zatímco se jejich předchozí deska zabývala konfrontací s vlastními démony, jejich nové album "The Weight of the Mask" s nimi bojuje.

Večer doplní taktéž čtyřčlenná sestava západoamerických Wayfarer kombinující vlivy black metalu, gotického country a americké kultury. Po deseti letech hudebního vývoje na koncertě představí své nejnovější album "American Gothic", které zobrazuje temný gotický svět utvářený těžaři ropy, železničními barony a zloději dobytka.

ENSLAVED, SVALBARD, WAYFARER - Praha
18. 3. 2024 – Praha, Futurum
Nejlevnější vstupenky >> e-TICKET:
https://obscure.cz/cs/tickets/detail/id/652
Předprodej - e-TICKET výše, dle místa konání dále v sítích GoOut:
https://goout.net/cs/enslaved%2Bsvalbard%2Bwayfarer/sztadsw/
a fyzické vstupenky u Ticketmaster.


Zveřejněno: 15. 03. 2022
Přečteno:
197 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář