Nejbližší koncerty
INSANIA

10. 2. 2024, Praha - Futurum Music Bar

SEQUESTRUM (dk) // SNĚŤ (cz) // HALLUCINATE (de) // INGROWING (cz) // SICK SINUS SYNDROME (cz) // INSISTENT (cz) // SANGRE DE IDIOTAS (sk)

Pražská SNĚŤ v únoru v Praze pokřtí novou split nahrávku s dánskými SEQUESTRUM. Organizačně pojato jako malý festival, neb na křtu vystoupí celkem sedm kapel.

Line-up křtu vedle dvou hlavních protagonistů – dánské gore deathmetalové zhůvěřilosti SEQUESTRUM se členy Undergang, Phrenelith, Chaotian a dost možná všech ostatních dánských kapel, a pražských deathmetalistů SNĚŤ, která je všemi zmíněnými kapelami silně ovlivněna – čítá pět spřátelených kapel, které extrémní žánry zaberou ze všech jeho stran. Dojde na lekci patologie, ukázku duševních chorob i zvrácených choutek a dokonce jeden psychedelický výlet.

Sestavu na tuzemský kvartet rozšířují INGROWING, SICK SINUS SYNDROME a INSISTENT, vedle Dánů se zpoza hranic těšte i na HALLUCINATE z Německa a SANGRE DE IDIOTAS ze Slovenska!

10. únor je sice naplánován jako release party, ale jak čas kvapí, je bez záruky, že split na koncertě bude už možné pořídit. SNĚŤ i SEQUESTRUM nicméně dělají maximum, aby to tak dopadlo. Nahrávka vyjde v Dánsku u Extremely Rotten Productions a Noxious Ruin v USA.

PŘEDPRODEJ

FB event


Zveřejněno: 08. 02. 2022
Přečteno:
220 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář