Nejbližší koncerty
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

29. 9. 2023, Orlová - Futra

MONKEY PUSS Productions uvádí INFERNO IN ORLAU!!!

Akce, kterou Orlová dlouho nezažila!!! V orlovském klubu FUTRA vystoupí 3 zástupci vysoké ligy Gore-Death-Grind-Core české UG scény. Na této akci také kapela DISFIGURED CORPSE pokřtí připravované EP "Sick World MMXXIII",
které vychází koncem září 2023 pod hlavičkou labelu BIZARRE LEPROUS PRODUCTIONS!!! Tyto 3 kapely spojuje dlouholeté přátelství, které sahá do hlubokých 90tých let, ale také je spojuje společný vydavatel a to právě BIZARRE LEPROUS PRODUCTIONS !!! Těšíme se na vás, bude to bezva večer setkání starých přátel.

INGROWING - Death/Grind - Budweis
Bastardi jsou zpět!!! Death/grind legenda z Budweis City v sestavě Vlakin - Pouzar – Zbyňa po letošním comebacku na scénu, jsou plní energie. Nenechte si ujít jejich velký návrat na podia. Jejich vystoupení vás totálně pohltí a nakope vám prdele.
https://www.facebook.com/Ingrowing

DISFIGURED CORPSE - Death/Grind Core - OKR revír
,,Mrtvoly“ opět vylézají z hrobu!!! DISFIGURED CORPSE bezesporu patří k pionýrům extrémní muziky v Čechách. Z OKR revíru, tedy z místa, kde tvrdá muzika vždy měla své velké podhoubí !!! Kapela, která byla jednou z prvních Grindcorových smeček u nás a vracející se v jedné ze svých prvních sestav - Vladis, Hadgi, Tomba a Ferenc!!! Své třicáté narozeniny už „oslavili“ v roce 2021. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči/uši, že starou školu death/grind/hardcoru umí stále dělat na 666%. A červi se rozlezou...
https://www.facebook.com/disfiguredcorpseband

PURULENT SPERMCANAL - Gore Grind - OVAcity
Legenda naší Gore Grind scény !!! Maro a Kokeš to spolu táhnou již několikátou dekádu a právě nyní jsou v největším laufu. Koncertují nejen na domácí půdě, provětrali sluchovody fanouškům v několika evropských zemích, ale také podnikli několik tour po Latinské Americe. Z jednoho mexicko-columbijského tour se před nedávnem vrátili.
V Orlaucity vás pověsí na hák a budou vás stahovat z kůže zaživa ...
https://www.facebook.com/purulentspermcanal

Klub FUTRA z.s. - Masarykova tř. 1000 Orlová – Lutyně 735 14

Facebook událost

 


Zveřejněno: 23. 09. 2021
Přečteno:
276 x
Autor: Bury | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář