Nejbližší koncerty
INSANIA

6. 9. 2023, Praha - Strahov 007

Keijo Niinimaa hutně, pomalu, ale přesto drtivě. S MORBID EVILS na 007

FB event: https://fb.me/e/3Lpg4ctUl
e-TICKET: https://obscure.cz/cs/tickets/detail/id/622 

V roce 1989 se jednoho krásného dne odtrhl Lee Dorrian od mateřského prsu grindcorových Napalm Death, otřel si ležérně ústa a založil doomové Cathedral. Keijo Niinimaa, zpěvák Rotten Sound, se ale odnikud odtrhávat nechce a paralelně zvládá jak svůj post v čele finských grinderů, tak i svou další doom/sludge kapelu MORBID EVILS.

Tu se svými přáteli založil v roce 2014, kdy od té doby stihli vydat už tři studiová alba, z čehož to poslední vyšlo u aktivního indického labelu Transcending Obscurity, a jen tak pro zajímavost dodáme, že ti vydali i poslední alba českých Godless Truth, Et Moriemur nebo Cutterred Flesh.

Pokud však od MORBID EVILS očekáváte sludge, se kterým se v posledních letech roztrhl pytel, budete zklamáni. MORBID EVILS jdou totiž úmyslně a tvrdohlavě proti proudu a ve svém rezavém lisu drtí jak tradiční doom, tak sludge i death metal. Mazání celého soukolí je husté, sladce hořké a při větším kontaktu s pokožkou může být i jedovaté. A že něco podobného znáte od Khanate? Tak to asi nebude jen náhoda.

Přijďte na Sedmičku včas, večer otevřou lokální RATO TRISTE!

Nejlevnější vstupenky za 390 CZK na Obscure viz e-TICKET, dále v sítích GoOut a Ticketmaster.


Zveřejněno: 24. 08. 2021
Přečteno:
216 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář