Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

ONANIZER - Too Good To Be True CD 2005 - LECTER MUSIC AGENCY

Na první pohled upoutal mou pozornost naprosto úchylnej booklet, kde je šestnáctkrát jedna a ta samá ?tunová kráska? ve zlatých kalhotách a šestnácti různých svetrech?za tohle by ONANIZER zasloužil medaili, hehe. A fotka se skupinou turistů z Asie taky není k zahození?

Celé to začíná jako pohádka - klávesové intro podbarvující scénu se spící princeznou utíná hlas Radovana Lukavského předčítající začátek Bible..no a pak de všechno do hajzlu?:-) Změť, chaos, tanec svatého Víta?.připadá mi to, jako kdyby se z repráků valilo několik kapel a sbor zpěváků najednou, kteří se nemohou dohodnout, kdo bude hrát a zpívat dřív a víc nahlas? A mě se to líbí, jako vždy :-) Grindík je to přímo parádní, páč je smrtelně nevážný a psina se z toho sype na všechny strany. Ale i tak skrze síto propadají jen molekuly a i ty mají co dělat aby se nerozpadly na atomy (tudíž i ve srovnání se standardním pojetím grindu jsou na tom Onani pořád velmi dobře), páč ONANIZER melou jedna báseň ?  hlavně zásluhou dvou pěvců, kteří nemají slavíky v hrdle, ale snad někde níž, a ještě níž, možná úplně nejníž co to jde. No a aby všemu nasadili korunu, tak je tu i pěkná porce řevu a psychotického skřehotání, či jak to jinak pospat. Tahle muzika má za úkol pobavit a nevyžaduje po vás vcítění se do ekvilibristiky kytaristů, jazzového vyhrávání se bicmena, pražcových orgií basáka a ideového přesvědčení odrážejícího se v textech?.je to čirá zábava maskující se za parádní grindovej úlet bez zbytečných ortodoxních klišé. Jestli jste slyšeli předešlé CD ?Rop? anebo jiné onaní nahrávky, tak vězte, že ze svého standardu neslevují ani na vteřinu a jsou ještě o hodně víc ujetější a roztěkanější a rozšafní a rozradostnění svou muzikou. Skvostem, který vhodně ilustruje vše co jsem o tomto CD napsal je skladba ?Bass Fuck? ? je to úlet jako blázen a ještě ke všemu je to naprosto vynikající, nepřemožitelný a pro mě odteď věčný intonační skvost.

Extrémní zpomalení a vykolejení je poslední vybrnkávaná akusťárna s takovým jakoby arabským nádechem, nebo možná s nějakym jinym ? jsa ovlivněn názvem skladby: ?Abdurrahman Halayi a Ciceklerin Dili? tak prostě usuzuju, ale hnedle po tom je tu pár živých skladeb, bohužel v poněkud sterilním zvuku a nakonec to všechno ještě korunuje záznam kusu koncertu z Rakouska a mrtě fotek a ještě pár klipíků v hrůzné kvalitě, nejspíše zaznamenané na digitální foťák?tudíž si to asi umíte představit.

Pokud si rádi pročítáte texty, tak ty tu sice k pár skladbám jsou, ale jestli stojí za to aby z nich někdy vznikla kniha, to nechám jen na vás?otázku si kladu u textu skladby ?Uhořelá? ? jako autor je uveden Jaroslav Seifert, ale ruku do ohně (v souladu s názvem), že  autorem  je náš nobelonosič, bych za to nedal.

Nevidím tu nikde mouchy, neslyším tu nikde nic co bych neměl, baví mě to, bude to jistě bavit i vás a tak nevidím důvod proč bych neměl dát plný počet bodů. Takže, tamtadadá, desítka je tu. Děkuji ONANIZERU za skvělý zážitek.

Čas: 31:36

Seznam skladeb:

  1. Unsere Mutter is halt anderes
  2. About Love
  3. Wo shiang he i bei pigyu ma
  4. Blues
  5. Genocide (Future)
  6. Queen
  7. Jessussito
  8. Keck At
  9. Conceal Birth (light)
  10. Uhořelá
  11. Bass Fuck
  12. Eko Feko
  13. Muhamed mula omar vs. Bashah Masud
  14. Imhotep
  15. Abdurrahman Halayi a Ciceklerin Dili
  16. Jdi spat
  17. Commercial Tarts
  18. To Be Sort of Shouts
  19. Your Better self
  20. Russsssia
  21. + video a ostaní multimédia stopy

http://onanizer.euweb.cz

Koupit...


Zveřejněno: 30. 10. 2005
Přečteno:
3395 x
Hodnocení autora:
10 / 10

Autor: Kýbl | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář