Nejbližší koncerty
HUSMAN FEST

8. 1. 2023, Praha - Modrá Vopice

PAREGORIK

Nejromantičtější písničky večera! Paregorik patří mezi jedince, co pochopili, že harsh noise je především o pořádně intenzivní destrukci a ne nějakých blbostech okolo. Má za sebou hraní na super akcích jako Hradby Samoty, spolupráci s Hlukovou sekcí atd. A jelikož se ve Vopici většinou hlasité hudby nebojí, určitě to tam nekompromisně zbourá!

https://paregorik.bandcamp.com/album/fraktura

THE TOWER

Je to už nějaký pátek, co vyšlo první demo The Tower a následný split s Mörkhimmel. Kapela ale stále žije, maká na nových věcech a dokonce nedávno hrála s kultovními Spiritus Mortis. V Praze vystoupí po více než půl roce a lze od ní očekávat pouze doom metal té nejvyšší kvality s kapkou psychedelie a dvěma zajímavě prolínajícími se zpěvy.

https://thetowerdoom.bandcamp.com/album/m-rkhimmel-the-tower-split-album

VOLUPTAS

Voluptas před dvěma lety vydali svůj poslední studiový počin Towards the Great White Nothing, na kterém mísí severský black metal s excentrickými rockovými prvky, ale také s noisem a saxofonovými pazvuky. Od té doby zvládli dokončit materiál na nové album, které budou příští rok nahrávat. V lednu tedy kromě pár songů z TtGWN budou Voluptas prezentovat hlavně nové skladby.

https://voluptas.bandcamp.com/album/towards-the-great-white-nothing

VYŠEHRAD

Při pohledu na žánrové škatulky projektu Vyšehrad musí být jasné, odkud vítr vane. Nejde však jen o uctívání lo-fi blackových a dungeon-synth poloh Burzum, koketuje také s martial industrialem, ambientem a dalšími hudebními žánry. Díky využití různých DIY nástrojů dovede pracovat s poměrně unikátními zvuky a není náhodou, že kromě festivalu Hradby Samoty si nedávno zahrál také před kultovními Raison d'être s Brighter Death Now.

https://vysehrad.bandcamp.com/album/tunely-tunnels

YARRDESH

Kdo všechno ještě pamatuje na dvanáct let staré Lovce ještěrů od Yarrdeshe s Cataractem? Těžko říct, co přesně si pro nás mistr atonálního a rozlámaného bordelu přichystá tentokrát, ale víme, že kytaru nechá Yarrdesh doma a na závěr lednové tancovačky přislíbil speciální Yarrka Methallka DJ dumb set after kill.

https://yarrdesh.bandcamp.com/album/lovci-jesteru

Akce bude za dobrovolný vstup - ideálně za kilo nebo dvě.

https://www.facebook.com/events/665358811735086/


Zveřejněno: 02. 03. 2021
Přečteno:
380 x
Autor: Coornelus | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář