Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
Heathen Convention 2024

24. 9. 2022, Tábor - Housův mlýn

Letos 24. 9. 2022 znova na Housově mlýně!

Událost: https://www.facebook.com/events/1213895229115525/ 

Kapely:

Čad
ČAD je kurva našlapaná slovenská kapela, ktorá hrá 28 rokov bez prestávky. Na konte má 8 albumov, vydali viacero kníh, tony tričiek a iného merchu. Koncom roka 2021 im vyšiel album Medvede, ktorý predstavia aj na Žižkovom vraždícím palcáte. Práve palcát, kyj a buzogáň budú zbrane, ktorými dostanú návštevníci po hlavách na čadovskom koncerte. Po ňom budú smrdieť ako medvede a v ušiach im bude znieť čertova kovadlina.

MASTIC SCUM (Rakousko)
Ty rozhodně patří k těm nejznámějším z metalové scény z Rakouska! Od poloviny 90. let kapela běsní na mezinárodní hudební scéně a pracuje na brutálních i technických kvalitních death-hymnách. Neobyčejné kytarové riffy, masivní groovy a agresivní blastbeaty definují brutální zvukovou stěnu jménem MASTIC SCUM. To vám poskytne extrémní hudební zážitek z intenzivního death metalu. Na podzim 2022 kapela vydá své nové 6. studiové album.

F.O.B.
Tuhle kapelu na Žižkovi čekal asi každý…, co je však překvapením pro letošní rok je křest nového alba! Deska je nyní již hudebně dokončena a pracuje se na výrobě… Můžeme prozradit, že bude opět tak trochu jiná od předchozích a nebude „na první dobrou“. Death metalové vody nebudou jen čeřit, ale pořádně je rozbouří.

Neurotic Machinery
Tahle death metalová smečka právě před pár dny vydala své nové album „A Loathsome Aberration“, které je již šestým zářezem na pažbě. Ve své historii se od post death metalu posunuli do tvrdších poloh a poslední dvě alba jsou nejtvrdší, co kdy nahráli. Poslední a již pokřtěné album budete mít tedy možnost zakoupit i u nás, pokud jste již nevyužili streamovacích platforem a k tomu samozřejmě i bohatý merchandise. Čekejte death metal ve velkých dávkách!

Bohemyst
Kapela BOHEMYST příští rok oslaví pět let své existence, kterou zahájili tím, že na začátku roku 2017 povstali z popela AVENGER a od té doby koncertují. V letošním roce vyšlo dlouho očekávané debutové album „Čerň a Smrt“ u renomovaného vydavatele Hammerheart Rcs. / Petrichor, které sklízí velmi kladné recenze. Album přináší velmi barvitý materiál v trojúhelníku black, death a doom metalu. Epické hudební skladby jsou proloženy zběsilými rytmy a rozmanitými kytarovými sóly. Celkovou koncepci ilustrují zajímavě pojaté orchestrace a hrdé texty v češtině. Pojďme si dát pravý nefalšovaný bohemian dark metal! To je BOHEMYST.

MATER MONSTIFERA
Tahle jihočeská úderka působí na scéně už 22. rokem a má na svém kontě tři plnohodnotná alba. Bez pochyb můžeme napsat, že prostě patří k tradičnímu inventáři české tvrdě metalové scény (včetně našeho festivalu). Jejich aktuální počin s názvem „Vězení bizarních bohů“ stále získává kladné ohlasy ze strany fans i hudebních kritiků. Tvorbu těchto Jihočechů můžeme charakterizovat jako atmosférický black death metal s výlučně českými texty a pořádnou dávkou podmanivých melodií, které se vám zaručeně zaryjí pod kůži. Pokud máte rádi řezavé riffy, košaté melodie a chytlavou rytmiku, rozhodně byste si jejich energickou show neměli nechat ujít.

CRIPPLED FINGERS
A je tu jeden horký tip pro fanoušky Malevolence, Get the Shot nebo Hatebreed. CRIPPLED FINGERS je čtyřčlenná metalová kapela z Prahy. Na kontě mají dvě alba, EP, několik video singlů a bez přestání koncertují v Česku i zahraničí. Jejich silnou stránkou je drzá a tvrdá live show, která jim umožnila sdílet pódium s legendami: Pro-Pain, First Blood, Hoods nebo Madball. Momentálně pracují na třetí studiové desce.

 


Zveřejněno: 06. 02. 2021
Přečteno:
458 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář